Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Θεοδωράκη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την πρόταση νόμου του κ. Θεοδωράκη για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, με αντικείμενο την πρόταση νόμου του κ. Θεοδωράκη για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Η συνάντηση ξεκίνησε όπως ήταν αναμενόμενο με αναφορά στα έκτροπα που σημειώθηκαν στο αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε μάλλον τέθηκαν και οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά και στην κράτηση των δύο ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Η εν λόγω συνάντηση όμως συνοδεύτηκε και από έντονο πολιτικό παρασκήνιο, δημιουργώντας τριγμούς στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Ενδεικτικό του περιεχομένου των αντιδράσεων και της καχυποψίας που γέννησε η συνάντηση των δύο αντρών στη δεδομένη συγκυρία είναι το μήνυμα που ανάρτησε στο twitter ο Στ.Θεοδωράκης λίγο πριν τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

«Λοιπόν. Και θα συναντήσω τον Τσίπρα και δεν θα μπω στην κυβέρνηση. Τόσο δύσκολο είναι να τα συνδυάσουν κάποιοι στο μυαλό τους;» αναφέρει μέσω twitter ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024