Τη σύνδεση του Φώτη Κουβέλη με τον Πάνο Καμμένο και την ιστορία με τους ψεκασμούς  θυμίζει ο Βηματοδότης.

Οπως αναφέρει: Ψάχνοντας κανείς στο αρχείο του (εάν βεβαίως διαθέτει τέτοιο και ενημερωμένο) ανακαλύπτει ορισμένα ενδιαφέροντα σημεία. Για παράδειγμα, ανακάλυψα μια ερώτηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο ο νυν αναπληρωτής υπουργός Αμυνας και πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. Θέμα; Οι ψεκασμοί. Αν μας ψεκάζουν δηλαδή.
Ο κ. Κουβέλης ήθελε να μάθει τι συμβαίνει με τους αεροψεκασμούς πάνω από την Αθήνα. Απάντηση τότε δεν δόθηκε στη Βουλή προς μεγάλη απογοήτευση του κ. Κουβέλη…

Οι παγοκρύσταλλοι των ψεκασμών

Εδωσε όμως μια απάντηση το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, που ανακοίνωσε επισήμως ότι καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος.
Και τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία (αυτά που βγάζουν τα αεροπλάνα) αποτελούνται από νερό (βεβαιώνει το ΓΕΑ) υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών.
Στο τέλος η ανακοίνωση του ΓΕΑ αναφέρει και κάτι άλλο. Οτι «η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα». Δηλαδή: Τι εννοεί; Ισως τώρα το ανακαλύψει ο κ. Κουβέλης που είναι μέσα στα… πράγματα (του Πενταγώνου).

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο