
Ο ΟΑΣΑ διένειμε 8.000 δωρεάν ανώνυμες κάρτες ATH.ENA Card
Με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών, ο ΟΑΣΑ διένειμε σήμερα, Τρίτη, δωρεάν 8.000 ανώνυμες κάρτες ATH.ENA Card, ενώ αντίστοιχη ενέργεια είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.
Με κεντρικό σύνθημα την επαναφόρτιση εισιτηρίων και καρτών, ο ΟΑΣΑ διένειμε σήμερα, Τρίτη, δωρεάν 8.000 ανώνυμες κάρτες ATH.ENA Card, ενώ αντίστοιχη ενέργεια είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη.
Επιδίωξη του Οργανισμού αποτελεί η ενίσχυση της κουλτούρας της επαναφόρτισης, καθώς τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια, όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε το επιβατικό κοινό καλείται να τα επαναχρησιμοποιεί και να μην τα πετά.
Δεκάδες προωθητές του Οργανισμού σε επτά σταθμούς («Αγ. Αντώνιος», «Δουκ. Πλακεντίας», «Ομόνοια», «Σύνταγμα», «Ανθούπολη», «Αγ. Δημήτριος», «Αιγάλεω») μοίρασαν στο επιβατικό κοινό δωρεάν ανώνυμες κάρτες ΑΤΗ.ΕΝΑ Card, παρέχοντας τις σχετικές οδηγίες με ενημερωτικά φυλλάδια.
Ο ΟΑΣΑ, πέρα από την επαναφόρτιση, συστήνει στους επιβάτες την αγορά εισιτηρίων με πολλαπλές διαδρομές, όπως 10 + 1 ή 5 + 0 ή μετ’ επιστροφής, προκειμένου να αποφεύγει τυχόν ουρές σε εκδοτήρια ή αυτόματα μηχανήματα.
Εναλλακτικά, μπορεί να εκδώσει προσωποποιημένη κάρτα ATH.ENA Card και να τη φορτίζει μέσω του διαδικτύου ή του κινητού τηλεφώνου.
Όσον αφορά την επικύρωση εισιτηρίων και καρτών σε μετρό και ηλεκτρικό, αυτή γίνεται στις πύλες με το πράσινο βέλος, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο από τους σταθμούς και πάντα στον αναγνώστη που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Βάζει στόχο την πατριαρχία του Χόλιγουντ – To πέος του Μαρκ Ράφαλο και η Γάζα
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Σοκαριστικό τροχαίο στον Πειραιά – 17χρονος παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο – Έχει προσαχθεί ο οδηγός
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet 3-1: Νικηφόρα αρχή στα πλέι αουτ οι Αρκάδες, ελπίζουν για την παραμονή
- Κινεζικές εταιρείες εμπορεύονται πληροφορίες «θησαυρό» για την Τεχεράνη


