Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Φόβοι στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Άλτμαν

Φόβοι στον Παναθηναϊκό για τον τραυματισμό του Άλτμαν

Τα χαμόγελα από το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον τρόπο που ήρθε, αφού αγωνίστηκε με 10 παίκτες, δεν κράτησαν για πολύ στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός χτύπησε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης και αποχώρησε με φορείο, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα.

Τα χαμόγελα από το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον τρόπο που ήρθε, αφού αγωνίστηκε με 10 παίκτες, δεν κράτησαν για πολύ στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος είναι ο τραυματισμός του Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός χτύπησε δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης και αποχώρησε με φορείο, ξεσπώντας μάλιστα σε κλάματα.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση ο Αλτμαν έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, όπερ σημαίνει πως αν επαληθευτεί, τότε η χρονιά για τον άσο του Παναθηναϊκού τελείωσε.

Ο Ισραηλινός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν επαληθευτεί θα γίνει ο δεύτερος παίκτης των «πρασίνων» που υπέστη χιαστούς τη φετινή χρονιά, μετά τον Λουτσιάνο.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024