Δυσαρέσκεια Μητσοτάκη για τις δηλώσεις Δαβάκη
Την έντονη δυσαρέσκεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Λακωνίας, Θανάση Δαβάκη για τις ψήφους των Ρομά, με το ενδεχόμενο διαγραφής του να είναι ανοιχτό.
Την έντονη δυσαρέσκεια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Θανάση Δαβάκη για τις ψήφους των Ρομά, με το ενδεχόμενο διαγραφής του να είναι ανοιχτό.
Συγκεκριμένα, πηγές της Πειραιώς ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ ενοχλημένος για τις δηλώσεις του βουλευτή Λακωνίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτό το ζήτημα «ενδέχεται να έχει συνέχεια».
Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούσε τη σαφή θέση της ΝΔ και του προέδρου της για όσα ανέφερε ο κ. Δαβάκης.
in.gr
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Πρωτιά για τον Λάκη Λαζόπουλο
- Τι κρυβόταν στο αίμα του Χίτλερ; – Η νέα τηλεοπτική «ανατομία» του δικτάτορα διχάζει
- Δικαστικό χαστούκι στην OpenAI για τα τραγούδια που εκπαίδευσαν το ChatGPT
- Δημήτρης Χατζής: Νεοελληνική λογοτεχνία και νεοελληνική ιδεολογία
- Παναθηναϊκός: Οι οπαδοί της Βαλένθια «σήκωσαν» πανό κατά του Κορόνα
- Παπασταύρου: Οι ΗΠΑ εκδήλωσαν επενδυτικό ενδιαφέρον για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 13.11.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/11/mika-baumeister-jusdwg_T0dU-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442