Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Βίτσας πήρε το… όπλο του
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με τον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα

Ο Βίτσας πήρε το… όπλο του

Ένα... πρωτότυπο δώρο χάρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Βίτσα, και ο Βηματοδότης αποκαλύπτει το παρασκήνιο.

Ένα… πρωτότυπο δώρο χάρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Βίτσα, και ο Βηματοδότης αποκαλύπτει το παρασκήνιο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «δυσκολεύομαι να καταλάβω τα δωράκια που δίνουν οι υπουργοί Άμυνας ο ένας στον άλλον όταν αποχωρούν από το υπουργείο. Παλαιότερα στους απερχόμενους υπουργούς έδιναν καμιά τιμητική πλακέτα, μια στολή καμουφλάζ, άντε και κανένα παράσημο.

» Τώρα με τους Συριζαίους τα πράγματα άλλαξαν. Επειδή στο Άμυνας δεν γίνονται πολιτικές αλλαγές (λόγω συγκυβέρνησης), δεν γνωρίζαμε τι είδους δώρα έδιναν σε απερχόμενους υφυπουργούς έως ότου ήρθε η στιγμή της αποχώρησης του Δ.Βίτσα για άλλο υπουργείο, αυτό της Μεταναστευτικής Πολιτικής.

» Και ξέρετε τι δώρο τού έκανε ο (large) Πάνος Καμμένος; Ένα ολοκαίνουργο αυτόματο πολεμικό τουφέκι G3A3 (αλλά απενεργοποιημένο ευτυχώς) που κατασκευάζουν τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Τώρα θα πείτε, τι θα κάνει το απενεργοποιημένο πολεμικό τουφέκι ο συριζαίος υπουργός; Πού θα το φυλάξει; Στο σπίτι του; Στο νέο του υπουργείο; Για ποιον λόγο άραγε;

» Αλλά τι φταίει ο κ. Βίτσας για το πολεμικό G3; Του το δώρισαν, το δέχτηκε, είπε και ένα ευχαριστώ και γνωρίζοντας προφανώς τη στρατιωτική αξία που έχει ένα τέτοιο δώρο, ήθελε να δείξει και την ευγνωμοσύνη σε αυτόν που του το χάρισε (λες και τα όπλα είναι ιδιοκτησία του υπουργού Άμυνας).

» Κάλεσε το προσωπικό του υπουργείου Άμυνας να… αγαπούν και να εκτιμούν τον υπουργό Καμμένο, ο οποίος να σημειώσω ότι στο παρελθόν όταν επισκέφθηκε τη Μόσχα πήρε και αυτός ένα… καλάσνικοφ δώρο από τον τότε ρώσο υπουργό Άμυνας. Ουδείς γνωρίζει τι απέγινε το καλάσνικοφ του Καμμένου. Άραγε το γνωρίζει ο κ. Τσίπρας;»

in.gr

Only in

«Πόλεμο» κατά της στεγαστικής κρίσης, του υπερτουρισμού και των άπιαστων ενοικίων κηρύττουν οι ευρωπαϊκές πόλεις

«Όσο περισσότερα είναι τα διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, τόσο αυξάνονται τα ενοίκια» σύμφωνα με τον Konstantin Kholodilin, ερευνητή στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024