Χημικά στη συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας [Εικόνες]
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των εκπαιδευτικών, όταν ομάδα εκπαιδευτικών εισήλθε στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Παιδείας. Δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να τους απωθήσουν, με αποτέλεσμα να προκληθεί εστία έντασης και να χρησιμοποιηθούν δακρυγόνα.
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου των εκπαιδευτικών, όταν ομάδα εκπαιδευτικών εισήλθε στον προαύλιο χώρο του υπουργείου Παιδείας.
Δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να τους απωθήσουν, με αποτέλεσμα να προκληθεί εστία έντασης και να χρησιμοποιηθούν δακρυγόνα. Κάποιοι από τους διαδηλωτές, ωστόσο, κατάφεραν να μπουν μέσα στον χώρο του υπουργείου, με αίτημα να συναντηθούν με την ηγεσία του υπουργείου.
Ακολούθως, διμοιρία των ΜΑΤ στάθηκε έξω από την κεντρική πύλη του υπουργείου και με τη χρήση δακρυγόνων απομάκρυνε από την είσοδο το συγκεντρωμένο πλήθος.
Λίγο αργότερα οι δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησαν από το χώρο του υπουργείου και άνοιξαν οι πύλες. Οι διαδηλωτές έχουν εισέλθει στο προαύλιο και το κτίριο του υπουργείου, ενώ αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Γιώργο Αγγελόπουλο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.
in.gr
- Τουρκία: Τρεις εργάτες παγιδεύτηκαν σε ορυχείο που κατέρρευσε στο Ζονγκουλντάκ
- Έμφραγμα σε Κηφισό και Αθηνών από Χαϊδάρι ως Ασπρόπυργο – Καθυστερήσεις λόγω έργων στην Αττική Οδό
- Χρηματοδότηση για αναπτυξιακά έργα θέλει ο Δήμαρχος Πλατανιά
- Από το παιδικό δωμάτιο στα 30 εκατομμύρια streams: Γιατί όλοι πλαντάζουν στο κλάμα με τα τραγούδια μιας τρίχρονης;
- Ο Γιούρτσεβεν στο στόχαστρο της Γαλατασαράι (pic)
- Ιταλία: Κατέρρευσε μέσα στη θάλασσα περίφημη «Αψίδα των Ερωτευμένων» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
