Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Φαρενάιτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι έγινε ταινία

Το «Φαρενάιτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι έγινε ταινία

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου τα βιβλία είναι απαγορευμένα και ειδικές ομάδες αναλαμβάνουν τον εντοπισμό και την καύση τους, ο Γκάι Μόνταγκ αρχίζει να αμφισβητεί την αποστολή του και το φλογοβόλο που κρατάει στα χέρια του.

Σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου τα βιβλία είναι απαγορευμένα και ειδικές ομάδες αναλαμβάνουν τον εντοπισμό και την καύση τους, ο Γκάι Μόνταγκ αρχίζει να αμφισβητεί την αποστολή του και το φλογοβόλο που κρατάει στα χέρια του. Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Ρέι Μπράντμπερι «Φαρενάιτ 451» (ο τίτλος αναφέρεται στη θερμοκρασία αυτανάφλεξης του χαρτιού) γίνεται ταινία από το αμερικανικό συνδρομητικό κανάλι HBO, με δύο πρωταγωνιστές που αυτές τις ημέρες κλέβουν την παράσταση στους κινηματογράφους ως «κακοί».

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν που στο «Black Panther» υποδύεται τον Ερικ Κίλμονγκερ εδώ είναι ο Γκάι Μόνταγκ και ο Μάικλ Σάνον, ο σαδιστής υπεύθυνος ασφαλείας της «Μορφής του νερού», υποδύεται τον προϊστάμενό του Κάπτεν Μπίτι (μαζί στη φωτογραφία). Στην ταινία του HBO συμπρωταγωνιστούν οι Σοφία Μπουτέλα, Λόρα Χάριερ και Μάρτιν Ντόνοβαν και η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στον Μάιο. Το «Φαρενάιτ 451» έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο από τον Φρανσουά Τριφό το 1966 με τους Οσκαρ Βέρνερ, Τζούλι Κρίστι και Σίριλ Κιούζακ.

in.gr

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024