Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο final-8 της Γένοβας, αλλά και την
κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α΄ όμιλο του Champions League
υδατοσφαίρισης, έκανε ο Ολυμπιακός στη Γερμανία. Οι «ερυθρόλευκοι»
επικράτησαν 12-7 του Ανόβερου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής,
επανήλθαν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην
Κροατία και συνεχίζουν να οδηγούν την... κούρσα και να κρατάνε την τύχη
τους στα χέρια τους.
Ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο final-8 της Γένοβας, αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον Α΄ όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης, έκανε ο Ολυμπιακός στη Γερμανία.
Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 12-7 του Ανόβερου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, επανήλθαν στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στην Κροατία και συνεχίζουν να οδηγούν την… κούρσα και να κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας πήραν το προβάδισμα στα μέσα του πρώτου οκταλέπτου, χάρη σε δύο τέρματα του Αλέξανδρου Γούνα μέσα σε διάστημα 30 δευτερολέπτων, και δεν το έχασαν ποτέ. Θα μπορούσαν μάλιστα να φτάσουν πολύ πιο άνετα στη νίκη, αν είχαν αξιοπρεπές ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, όπου πέτυχαν δύο γκολ σε οκτώ προσπάθειες.
Εστω κι έτσι, βρήκαν επιθετικές λύσεις στα ίσια, αλλά και στην κόντρα, διατήρησαν διαφορά 1-2 τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια ξέφυγαν 7-4 στην τρίτη περίοδο και 9-5 στις αρχές της τέταρτης, «καθαρίζοντας» οριστικά το παιχνίδι.
Να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Βλάχος είχε μεν στη 13άδα τον Πάουλο Ομπράντοβιτς, αλλά δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου, αφού ο Κροάτης αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά την πρόκριση της Μονακό επί της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς στάθηκε στη μακρά ιστορία που έχουν οι Μονεγάσκοι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν μεγάλες μάχες.
Η διαδικασία των play in της Euroleague ολοκληρώθηκε και η διοργάνωση μπαίνει στην προτελευταία στροφή της, με τα play off που ξεκινούν την προσεχή Τρίτη (28/4) - Το πρόγραμμα και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.
Η Μονακό του «κοντού» ρόστερ επέδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα, νίκησε τη Μπαρτσελόνα με 79-70 και για 4η φορά σε 5 χρόνια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά της Euroleague