Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Υπόμνημα των εργαζομένων του MEGA στην κυβέρνηση

Υπόμνημα των εργαζομένων του MEGA στην κυβέρνηση

Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης έστειλαν σήμερα οι εργαζόμενοι του MEGA, προκειμένου να ενημερώσουν για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Υπόμνημα προς την Αντιπροεδρία της κυβέρνησης υπέβαλε η επιτροπή εργαζομένων του Mega, προκειμένου να ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησης που είχαν οι δύο πλευρές στις 15 Φεβρουαρίου.

Στο σχετικό κείμενο το οποίο συντάχθηκε περιλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας και αναλυτικά στοιχεία για τις απαιτήσεις του δανείου και των οφειλομένων στους εργαζόμενους, καθώς και το ιστορικό της δέσμευσης των λογαριασμών του σταθμού από τις τράπεζες, από τις 11 Μαρτίου 2016.

Όπως σημειώνουν οι εργαζόμενοι στο υπόμνημά τους, ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, συγκριτικά με τους λοιπούς τηλεοπτικούς σταθμούς βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στις υποχρεώσεις και τα περιουσιακά του στοιχεία (απαιτήσεις, ταινιοθήκη, έγγειος ιδιοκτησία).

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024