
Αποχώρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού από την Τούμπα
Αποχώρησαν λίγο μετά τις 23:00 αρχικά η αποστολή του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας και στην συνέχεια η αντίστοιχη του Ολυμπιακού, από ένα ντέρμπι που ποτέ δεν ξεκίνησε. Στο γήπεδο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη για την προστασία των δυο ομάδων και των άλλων παραγόντων του αγώνα. Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων απέφυγαν κάθε σχόλιο για την λυπηρή αυτή εξέλιξη που αμαύρωσε το ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Αποχώρησαν λίγο μετά τις 23:00 αρχικά η αποστολή του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας και στην συνέχεια η αντίστοιχη του Ολυμπιακού, από ένα ντέρμπι που ποτέ δεν ξεκίνησε.
Στο γήπεδο παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη για την προστασία των δυο ομάδων και των άλλων παραγόντων του αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων απέφυγαν κάθε σχόλιο για την λυπηρή αυτή εξέλιξη που αμαύρωσε το ελληνικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.
Στο μεταξύ έξω από το γήπεδο και σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων περιμετρικά, υπάρχουν θραύσματα από πέτρες και πλακάκια που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις χωρίς όμως να φαίνονται ζημίες στα παρκαρισμένα εκεί αυτοκίνητα.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι




