Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν οπαδοί της ΑΕΚ στη διαδρομή προς το
«Ολιμπίσκι». Το πούλμαν που τους μετέφερε δέχτηκε βροχή από πέτρες,
έσπασαν τζάμια και δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά. Δέχτηκαν τις
πρώτες βοήθειες και βρίσκονται κανονικά στην εξέδρα, ανάμεσα στους 350
που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου.
Επίθεση με πέτρες δέχτηκαν οπαδοί της ΑΕΚ στη διαδρομή προς το «Ολιμπίσκι». Το πούλμαν που τους μετέφερε δέχτηκε βροχή από πέτρες, έσπασαν τζάμια και δύο άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.
Δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και βρίσκονται κανονικά στην εξέδρα, ανάμεσα στους 350 που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι Ισπανοί διέλυσαν τους Λονδρέζους, πραγματοποιώντας φανταστική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Δύο τεράστια λάθη από τον γκολκίπερ της Τότεναμ, Κίνσκι, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 17'