Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό, 0-1 τη Λάρισα

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό, 0-1 τη Λάρισα

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 0-1 της Λάρισας στο ΑΕΛ FC Arena, με σκόρερ τον Λουντ.

Την πρώτη τους φετινή εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε της ΑΕΛ στη Λάρισα με 0-1, στο παιχνίδι που έκλεισε την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό ήλεγχε το ρυθμό του αγώνα. Στο 19′ η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς οι «πράσινοι» προηγήθηκαν. Σε μια εκπληκτική επίθεση ο Τζανδάρης έβγαλε τη σέντρα κι ο Δώνης με κεφαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Λουντ ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Με την ψυχολογία στα ύψη οι φιλοξενούμενοι, τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά και στο δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Δώνη από τη μικρή περιοχή βρήκε στο σώμα στο Ζίζιτς και δεν κατέληξε στα δίχτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς η ΑΕΛ δεν έβρισκε διαδρόμους μπροστά στην εστία του Βλαχοδήμου, ενώ ο Παναθηναϊκός έδειχνε ότι ήταν ευχαριστημένος με αυτό το αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νίας)

Κάρτες: Φατιόν, Περόνε, Αγκάνοβιτς, Γουάλας – Κουλιμπαλί, Τζανδάρης, Κάτσε, Βλαχοδήμος

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (67′ Περόνε), Γκόικοβιτς (62′ Γκόλιας), Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (46′ Αγκάνοβιτς), Φατιόν, Μασούρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Bλαχοδήμος, Γιοχάνσον, Αυλωνίτης, Οικονόμου, Ινσούα, Κάτσε (87′ Κολοβέτσιος), Τζανδάρης (90+4′ Μουνιέ), Κουλιμπαλί, Λούντ, Χατζηγιοβάνης (75′ Στάικος), Δώνης.

in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024