Μετ’ εμποδίων η επιστροφή στην Αθήνα για τους εκδρομείς
Με αρκετή ταλαιπωρία «πλήρωσαν» την απόδρασή τους οι εκδρομείς του τριημέρου, οι οποίοι επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, καθώς σε ορισμένα σημεία του εθνικού δικτύου σημειώθηκαν ουρές χιλιομέτρων.
Με αρκετή ταλαιπωρία «πλήρωσαν» την απόδρασή τους οι εκδρομείς του τριημέρου, οι οποίοι επέστρεψαν στο κλεινόν άστυ το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, καθώς σε ορισμένα σημεία του εθνικού δικτύου σημειώθηκαν ουρές χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με την Τροχαία, τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν μετά τις 8 το βράδυ, όταν υπήρξε αυξημέρνη κυκλοφορία οχημάτων στις εθνικές οδούς με κατεύθυνση την Αθήνα, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποια τροχαίο ή απρόοπτο που θα δημιουργούσε ενδεχομένως περισσότερα προβλήματα.
Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις εντοπίστηκαν στην εθνικό οδό Κορίνθου – Αθηνών στο ύψος της Κακιάς Σκάλας και στον Ισθμό της Κορίνθου, ενώ στην ε.ο. Λαμίας – Αθηνών τα προβλήματα ξεκινούσαν στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.
in.gr
- Στον «πάγο» και το 2027 δύο φόροι για τα ακίνητα
- Κρήτη: Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στο Λασίθι τη νύχτα
- ΠΟΥ: Διπλάσια τα κρούσματα καρκίνου ως το 2050 – Ισχυρές ανισότητες
- Συνταγή: Φρουτοσαλάτα με μοτσαρέλα
- Τέξας: Πράκτορας της ICE πυροβόλησε και σκότωσε οδηγό στο Χιούστον
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και μελτέμια στο Αιγαίο – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442