«Ελπίζω να γυρίσω πιο δυνατός» δήλωσε ο Τιλί
Ο Κιμ Τίλι είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Γάλλος φόργουορντ των ερυθρόλευκων έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Ο Κιμ Τίλι είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Γάλλος φόργουορντ των ερυθρόλευκων έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Ο Τίλι μίλησε στο σάιτ bebasket.fr και αναφερόμενος στον τραυματισμό του υποστήριξε. «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον προσαγωγό, ήταν μια άτυχη στιγμή. Τραυματίστηκα στην προθέρμανση του αγώνα με την Μπασκόνια και νομίζω πως ο τραυματισμός οφείλονταν στην κούραση.
Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και στην αρχή μου είχαν πει ότι θα απουσιάσω για τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους 3,5 μήνες κι έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλό επίπεδο και ελπίζω α επιστρέψω πιο δυνατός. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο δύσκολο με κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν καλά.
Είμαστε όμως στη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχουμε υψηλούς στόχους και θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους. Σε λίγες μέρες έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ».
Ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι με τους ερυθρόλευκους, αναφέροντας χαρακτηριστικά.
«Οι άνθρωποι της ομάδας με πλησίασαν, μου εξήγησαν το πλάνο και μου είπαν ότι ήθελαν μια γρήγορη απάντηση. Μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και αποφάσισα να πω ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού».
in.gr
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)













































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442