Ο Κιμ Τίλι είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις
του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν
και ο Γάλλος φόργουορντ των ερυθρόλευκων έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα
της πατρίδας του.
Ο Κιμ Τίλι είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ξεκίνημα της σεζόν και ο Γάλλος φόργουορντ των ερυθρόλευκων έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του.
Ο Τίλι μίλησε στο σάιτ bebasket.fr και αναφερόμενος στον τραυματισμό του υποστήριξε. «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στον προσαγωγό, ήταν μια άτυχη στιγμή. Τραυματίστηκα στην προθέρμανση του αγώνα με την Μπασκόνια και νομίζω πως ο τραυματισμός οφείλονταν στην κούραση.
Έχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και στην αρχή μου είχαν πει ότι θα απουσιάσω για τέσσερις μήνες. Τώρα είμαστε στους 3,5 μήνες κι έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλό επίπεδο και ελπίζω α επιστρέψω πιο δυνατός. Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στη σεζόν αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν λίγο δύσκολο με κάποια αποτελέσματα που δεν ήταν καλά.
Είμαστε όμως στη δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχουμε υψηλούς στόχους και θέλουμε να πάμε μέχρι τέλους. Σε λίγες μέρες έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς απέναντι στην ΑΕΚ».
Ο Γάλλος σέντερ αναφέρθηκε και στις διαπραγματεύσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι με τους ερυθρόλευκους, αναφέροντας χαρακτηριστικά.
«Οι άνθρωποι της ομάδας με πλησίασαν, μου εξήγησαν το πλάνο και μου είπαν ότι ήθελαν μια γρήγορη απάντηση. Μίλησα με τον κόουτς Σφαιρόπουλο και αποφάσισα να πω ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ, τον χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτη στη φετινή Euroleague και οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν - Οι λόγοι που ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού φουλάρει για το δεύτερο βραβείο του...
Από τα γήπεδα της Φουενλαμπράδα στο «Μπερναμπέου», ο 18χρονος χαφ, Tιάγκο Πιτάρτς γίνεται το νέο σημείο ισορροπίας μιας ομάδας γεμάτης αστέρια και επαναπροσδιορίζει την αξία του έτοιμου ταλέντου