«Προσωπικές οι απόψεις Αντώναρου» λέει το περιβάλλον Καραμανλή
«Προσωπικές» χαρακτηρίζει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, τις απόψεις του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο γαλάζιο στρατόπεδο.
«Προσωπικές» χαρακτηρίζει το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, τις απόψεις του Ευάγγελου Αντώναρου για τον Άδωνι Γεωργιάδη, οι οποίες προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο γαλάζιο στρατόπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, διαμηνύεται πως οι θέσεις του κ. Αντώναρου απηχούν «μόνο την δική του οπτική στα πράγματα», βάζοντας έτσι τέλος στα οποία σενάρια επιδίωξαν κάποιοι να διακινήσουν.
Την ίδια ώρα, ο επί σειρά ετών κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πήρε θέση λέγοντας πως «όταν ο Κώστας Καραμανλής θέλει να πει κάτι, το λέει από μονός του ή έχει συνεργάτες που παίρνουν εντολή να τον εκφράσουν» υπερασπιζόμενος «την ενότητα της παράταξης».
Σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του κ. Αντώναρου, σημείωσε πως «με τον Αντώναρο και την οικογένεια του έχουμε φιλικές σχέσεις από το ’80. Άλλο φιλική σχέση άλλο πολιτική. Διαφώνησα δημόσια μαζί του» προσθέτοντας πως «από τη στιγμή που έφυγα από την πολιτική δεν εκφράζω τη ΝΔ ή τον Καραμανλή αλλά τον εαυτό μου».
Ο ίδιος ο κ. Αντώναρος, πάντως, δεν αρνήθηκε πως εκφράζει προσωπικές του απόψεις, καθώς με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, διευκρίνισε πως οι απόψεις που εκφράζει δεν έχουν καμία σχέση με τον Κώστα Καραμανλή.
in.gr
- Συνεδρίασε η Επιτροπή εκτίμησης κινδύνου για την κακοκαιρία – Εισήγηση για κλειστά σχολεία στην Αττική την Τετάρτη
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Συγκίνηση και χειροκρότημα στο τελευταίο «αντίο»
- Ο Κωστούλας έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Μπράιτον: «Χαρούμενος για το πρώτο γκολ στο γήπεδό μας» (vid)
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»
