Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Τούρκοι «γλεντάνε» στο Αιγαίο, ο Καμμένος πίνει και τραγουδά στον Εβρο [βίντεο]

Οι Τούρκοι «γλεντάνε» στο Αιγαίο, ο Καμμένος πίνει και τραγουδά στον Εβρο [βίντεο]

Μπορεί η δικογραφία για την απόπειρα πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία να πήγε στη Βουλή και ο ίδιος να είναι αντικείμενο έρευνας. Και μπορεί η υπόθεση της Novartis να έχει προκαλέσει πολιτική αναταραχή, ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος δεν πτοείται και… το γλεντάει.

Μπορεί η δικογραφία για την απόπειρα πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία να πήγε στη Βουλή και ο ίδιος να είναι αντικείμενο έρευνας. Και μπορεί η υπόθεση της Novartis να έχει προκαλέσει πολιτική αναταραχή, ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος δεν πτοείται και… το γλεντάει.

Την ίδια στιγμή βεβαίως που η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο έχει χτυπήσει «κόκκινο» και οι γείτονες απειλούν ανοικτά με πολεμικές επιχειρήσεις, ο υπουργός Αμυνας αποφάσισε ότι είναι η στιγμή για γλέντια.

Από τη μια δηλαδή οι Τούρκοι «γλεντάνε» στο Αιγαίο κι από την άλλη ο Πάνος Καμμένος πίνει και τραγουδά σα να μην έχει συμβεί τίποτε.

Ετσι, ο υπουργός Αμυνας, το βράδυ της Τετάρτης, γλέντησε με την ψυχή του στις καλύβες του Δέλτα Έβρου, όπου και διανυκτέρευσε.

Στο βίντεο του Evros – news ο Πάνος Καμμένος, έχοντας δίπλα του τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή αλλά και συνεργάτες του, μαζί με κυνηγούς και ψαράδες από την περιοχή, έστησαν γλέντι στην καλύβα που παραχωρήθηκε από ιδιώτη στον Ελληνικό Στρατό και θα είναι πλέον στρατιωτικό φυλάκιο.

Ο υπουργός τραγούδησε το «Άκου βρε φίλε» του Στράτου Διονυσίου, που έπαιζαν οι στρατιώτες της μπάντας της ΧΙΙ Μεραρχίας Πεζικού οι οποίοι προφανώς «επιστρατεύθηκαν» να διασκεδάσουν με ακορντεόν και κλαρίνα τον κ. Καμμένο και την παρέα του.

Απόλαυσαν ντόπια κρέατα, κυνήγι και ψάρια που έφεραν οι συνδαιτημόνες του και ντόπιο κρασί και τσίπουρο.

in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024