Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δεν χρειάζεσαι τον Άγιο Βαλεντίνο για να ακολουθήσεις την κόκκινη θύελλα…

Δεν χρειάζεσαι τον Άγιο Βαλεντίνο για να ακολουθήσεις την κόκκινη θύελλα…

Ένα κατακόκκινο one shoulder φόρεμα του οίκου Lanvin. Εξαιρετικό κομμάτι του γαλλικού οίκου που μοιάζει με αυτά των αρχαίων ελληνίδων. Ανήκει στην ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή του περιώνυμου brand.

Μαργαρίτα Σφέτσα

Ένα κατακόκκινο one shoulder φόρεμα του οίκου Lanvin. Εξαιρετικό κομμάτι του γαλλικού οίκου που μοιάζει με αυτά των αρχαίων ελληνίδων. Ανήκει στην ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή συλλογή του περιώνυμου brand. Κλασικό φόρεμα, το οποίο ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές γυναίκες. Σίγουρα δεν θα το επιλέξεις μόνο για το Saint Valentine’s day που εγώ προσωπικά θεωρώ ότι είναι μια «χαζοχαρούμενη», καθαρά εμπορική γιορτή. Καταλαβαίνω όμως, ότι ο κόσμος επιθυμεί να ξεφύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητας με…ροδαλές φούσκες. Ο απαραίτητος, εικονιζόμενος πυροσβεστήρας στο πολυτελές Beau Marcher δεν μπορεί να σβήσει τη λάμψη!

Το νέο γυναικείο άρωμα του εμβληματικού γαλλικού οίκου Cacharel είναι υπέροχο, μοναδικό και …κόκκινο. Το eau de parfum φέρει τον τίτλο Yes I AM. Τα γράμματα είναι κόκκινα, το πάνω μέρος του μπουκαλιού θυμίζει κραγιόν σε εκτυφλωτικό, ναι, κόκκινο χρώμα… Ποιος δεν θυμάται τα παλιότερα, αγαπημένα αρώματα του οίκου Cacharel; Τα αρώματα του οίκου είναι συνώνυμα της νεότητας και της ελευθερίας. Δημιουργούνται για να εκφράζουν οσφρητικά κάθε στάδιο της ζωής μιας νεαρής γυναίκας. Όλα τα κορίτσια έχουν φορέσει το δημοφιλέστατο Anais Anais και το best-seller Amor Amor. Τώρα η Cacharel προσφέρει το πρώτο άρωμα ανεξαρτησίας. Το άρωμα δύναμης και αυτοπεποίθησης, Yes I AM! Ο πικάντικος χαρακτήρας του κάρδαμου, οι νότες του raspberry και του μανταρινιού και οι δροσερές λουλουδάτες μυρωδιές… Η ανερχόμενη superstar της jazz και της soul, 23χρονη Izzy Bizk λέει: «Yes I AM”, για την Cacharel…

Τα καπέλα! Ευφάνταστα, «ιδιαίτερα», με τα κόκκινα μισάνοιχτα χείλη, που σχεδίασε η ταλαντούχα Ζήνα Γλου.

Σε κατακόκκινη πολυτελή συσκευασία, το λικέρ Louis XIII του Rémy Martin. Το κρυστάλλινο μπουκάλι μοιάζει με κόσμημα… Σε περίοπτη θέση στο “G.B. Corner”.

Μεταξένια ανοιξιάτικα υφάσματα με κόκκινες καρδιές για αέρινα φορέματα.

Ο μεγάλος οίκος κοσμημάτων MAUBOUSSIN δημιούργησε τις ωραιότερες βιτρίνες. Με κόκκινα κρυστάλλινα τριαντάφυλλα και κολιέ με μπριγιάν και ρουμπίνια.

Το super model Πέτρα Νέμκοβα, πρώην αγαπημένη του Σταύρου Νιάρχου junior, λατρεύει το κόκκινο.

Το χρυσό ταιριάζει εκπληκτικά με ένα μπουκέτο από κόκκινα λουλούδια.

Ο οίκος Bvlgari χρησιμοποιεί το κόκκινο στις βιτρίνες του.

Το κόκκινο πρωταγωνιστεί και στις ρίγες και τα βολάν για τη συλλογή Maggie & Marilyn. Για ένα φωτεινό καλοκαίρι…

Κόκκινες, μικρές τσάντες με χρυσές «λεπτομέρειες» για την άνοιξη που έρχεται…

Σε κατακόκκινη συσκευασία με την αποκλειστική σφραγίδα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεττανία». Είναι το δημοφιλές σε έλληνες και ξένους επισκέπτες του ιστορικού hotel Wild Oak Honey.

Κόκκινο εκτυφλωτικό για το φόρεμα της ανοιξιάτικης συλλογής Zeus & Dione.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024