Η κορεατική φίρμα είχε γνωστοποιήσει εξαρχής την πρόθεσή της να λανσάρει μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοσή του Kona η οποία και σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Hyundai, θα δώσει το παρών στην προσεχή έκθεση της Γενεύης η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 6 Μαρτίου με την προοπτική να διατεθεί από το καλοκαίρι.

Μαζί με την ανακοίνωση για την παρουσία της νέας ηλεκτρικής έκδοσης του Kona στην ελβετική έκθεση η Hyundai έδωσε και την πρώτη teaser εικόνα του η οποία είναι ομολογουμένως λίγο λακωνική ως προς αυτά που αποκαλύπτει αλλά και τις πρώτες συστάσεις για ορισμένες από τις προδιαγραφές του.

Σύμφωνα με αυτές το ηλεκτρικό Kona θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδοχές ισχύος ενώ η αυτονομία του αναμένεται να ξεπερνά τα 480 χλμ.

Παράλληλα, ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στα οδηγικά χαρακτηριστικά του τα οποία η κορεατική φίρμα ως «ιδιαιτέρως διασκεδαστικά» αλλά και στον εξοπλισμό του ο οποίος θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων τεχνολογιών τόσο σε επίπεδο συνδεσιμότητας όσο και σε ό,τι αφορά τα συστήματα υποβοήθησης, άνεσης και ασφάλειας.

Σε ό,τι αφορά τις πλήρεις προδιαγραφές του, θα πρέπει να περιμένουμε έως τις 27 Φεβρουαρίου οπότε και η Hyundai αναμένεται να προβεί στη διαδικτυακή αποκάλυψή του.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο