Ο Μάρδας έβγαλε το… κομπιουτεράκι για το συλλαλητήριο
Πεντακόσιες με πεντακόσιες εξήντα χιλιάδες ήταν οι πολίτες που πήραν μέρος στο χθεσινό συλλαλητήριο σύμφωνα με τους μαθηματικούς υπολογισμούς του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρα.
Πεντακόσιες με πεντακόσιες εξήντα χιλιάδες ήταν οι πολίτες που πήραν μέρος στο χθεσινό συλλαλητήριο σύμφωνα με τους μαθηματικούς υπολογισμούς του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρα.
Μπορεί λοιπόν ο κ. Μάρδας να μην είναι τοπογράφος αλλά όπως είπε σήμερα το πρωί στο ΣΚΑΙ ακούει τους τοπογράφους.
«Όλη η έκταση με όλη τη Σταδίου και όλη την Πανεπιστημίου είναι 182.000 τετραγωνικά μέτρα. Δεν ήταν γεμάτη. Εγώ παρακολουθούσα την Βασιλίσσης Σοφίας που ήταν γεμάτη έως πάνω. Δεν ήταν όλη η Πανεπιστημίου γεμάτη, ούτε όλη η Σταδίου» τόνισε ο κ. Μάρδας.
Κατόπιν άρχισε τους υπολογισμούς: «Αν υπολογίσουμε 3 άτομα κατά μέσο όρο, και κόψτε και από τις 180.000 κάποια χιλιάδες τετραγωνικά, ας πούμε ότι ήταν 160.000 τετραγωνικά μέτρα, οπότε βάλτε 3,2 με 3,5 άτομα και βγάλτε το αποτέλεσμα».
in.gr
- Κρήτη: Συνελήφθη 46χρονος τσαντάκιας που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στο Ηράκλειο
- Μαξίμου: Με επικοινωνιακές μεθοδεύσεις και τακτικισμούς προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη φθορά από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
- Γερμανία: Δεν… άκουσε τον Τραμπ – Έστειλε στρατιώτες στη Γροιλανδία λόγω «ρωσικών και κινεζικών απειλών»
- Νέο ρεκόρ στον τουρισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να παίξω καλύτερα – Ο Γουεμπανιάμα είναι… εφιάλτης»
- Siegfried & Roy – Αγάπησαν τις λευκές τίγρεις, έκαναν σόου μαζί τους στο Λας Βέγκας, τους δάγκωσαν, άλλαξαν όλα
