Απειλές τόσο για τη ζωή του ίδιου όσο και της οικογένειάς του καθώς
παροτρύνσεις προς τα σώματα ασφαλείας και το στράτευμα να «μπουν στο
κοινοβούλιο» περιέχουν οι δύο επιστολές που έλαβε ο υπουργός Εξωτερικών
Νίκος Κοτζιάς

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους» ο κ. Κοτζιάς δέχτηκε τρεις απειλές σε διάστημα λίγων ωρών. Οι δράστες με δύο ξεχωριστές επιστολές απείλησαν τον ίδιο και την οικογένειά του ενώ στην πρώτη από αυτές, εκτοξεύονται απειλές σε όσους θα ψηφίσουν πρόταση στη Βουλή που να περιέχει το όνομα ΄΄Μακεδονία΄΄. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε και τηλεφώνημα προς τη γραμματέα του υπουργού Εξωτερικών.

Ο κ. Κοτζιάς, έλαβε ένα δαχτυλογραφημένο σημείωμα και μία χειρόγραφη επιστολή. Ο πρώτος φάκελος που άνοιξε μάλιστα, στρεφόταν προς το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και προς τα υπουργεία Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας και Παιδείας καθώς και σε όλους τους βουλευτές.

Σε αυτή την επιστολή οι άγνωστοι γράφουν: «Εσείς οι 300 άχρηστοι, οι ανθέλληνες, οι προδότες (εκτός βέβαια ορισμένων που μετριούνται στα δάχτυλα) σας προειδοποιούμε χωρίς πολυλογίες: Οσοι από εσάς αισθάνονται ακόμη Έλληνες αγωνισθείτε για τα ιδανικά μας, για την Ιστορία μας, για την ταυτότητά μας. Το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει μεγάλες παγίδες. Για όλους τους άλλους ειδικώς για αυτούς που θα βάλουν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας ισχύει ένα και μόνον: θα εξαφανίσουμε τις οικογένειές τους από τον μικρότερο έως τον μεγαλύτερο», αναφέρει μεταξύ άλλων, απευθυνόμενη στους βουλευτές, ενώ καταλήγει με παράκληση στα σώματα ασφαλείας και το στράτευμα «Μην υπακούτε στις εντολές τους, μπείτε στο Κοινοβούλιο και καθαρίστε τους όλους σταματώντας το ξεπούλημα στο ΝΑΤΟ και ΕΕ».

Στην άλλη επιστολή ο άγνωστος αποστολέας έγραψε με μαύρο στυλό τα εξής: «3 σφαίρες για τον Κοτζιά. Μια για κάθε μια Μακεδονία. Και εμείς νομίζαμε ότι ο Κατρούγκαλος ήταν το πραγματικό σκουλήκι»

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο