Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκαρθία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Γκαρθία πήρε 22 παίκτες στην αποστολή του Ολυμπιακού

Είναι μια συνήθεια του, που θα πρέπει σιγά-σιγά να την κατανοήσουμε. Η απόφαση του Όσκαρ Γκαρθία να χτίζει «αποστολές» των 22 ποδοσφαιριστών στα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού. Το κάνει για να… θολώνει τα νερά στον αντίπαλο; Προφανώς όχι. Η απόφαση του προφανώς σχετίζεται με την απόπειρα του Καταλανού να είναι πιο κοντά στην ομάδα οι περισσότεροι του ρόστερ. Όπως στο πρόσφατο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ λοιπόν έτσι και για το πρωτάθλημα.

Είναι μια συνήθεια του, που θα πρέπει σιγά-σιγά να την κατανοήσουμε. Η απόφαση του Όσκαρ Γκαρθία να χτίζει «αποστολές» των 22 ποδοσφαιριστών στα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού. Το κάνει για να… θολώνει τα νερά στον αντίπαλο; Προφανώς όχι.

Η απόφαση του προφανώς σχετίζεται με την απόπειρα του Καταλανού να είναι πιο κοντά στην ομάδα οι περισσότεροι του ρόστερ. Όπως στο πρόσφατο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ λοιπόν έτσι και για το πρωτάθλημα.

Ο 44άχρονος ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού και σε αυτή συμπεριέλαβε 22. Ουσιαστικά όλους τους υγιείς πλην του (νεοφερμένου) Ιγκόρ Σίλβα που ως τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει αυτό το… προνόμιο σε ματς Σούπερ Λιγκ.

Κανονικά στις επιλογές του προπονητή των Ερυθρόλευκων όπως αναμένονταν είναι οι Λεονάρντο Κούτρης και Ομάρ Ελαμπντελαουί που ξεκίνησαν την εβδομάδα με προβλήματα τραυματισμών αλλά πρόλαβαν και στο πρόγραμμα προπονήσεων να μπουν και να πείσουν τον Γκαρθία ότι μπορούν να διεκδικήσουν συμμετοχή. Ο Ομάρ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Αντίθετα το αριστερό άκρο είναι λιγάκι… ντέρμπι μιας και στον Ρέντη καταλαβαίνουν ότι ο Εσάν Χατζισαφί έχει αρκετές πιθανότητες εντεκάδας. Και μιας και ανοίξαμε αυτή την κουβέντα; Αναμένονται πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την 11άδα που ξεκίνησε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη Κυριακή.

Φορτούνης (αντί του Μάριν), Μποτία (αντί του Σισέ), Οτζίτζα Οφόε (αντί του Ζιλέ) και φυσικά ο Ομάρ αντί του Φιγκέιρας –μετακόμισε στη Μπράγκα- είναι οι τέσσερις πιθανότερες. Εντεκάδα λοιπόν με Προτό, Ομάρ, Ένγκελς, Μποτία, Κούτρη (ή Χατζισαφί), Ρομαό, Οτζίτζα, Φορτούνη, Μιραλάς, Πάρντο και Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024