Ασταμάτητη ήταν για μια ακόμη φορά η Παρί Σεν Ζερμέν, που επικράτησε
εκτός έδρας με 3-0 της Λιλ για την 24η αγωνιστική του γαλλικού
πρωταθλήματος. Η Παρί δείχνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του
πρωταθλήματος. Προηγείται με 9 βαθμούς από τη δεύτερη Μαρσέιγ και στο
πρωτάθλημα μετράει 20 νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.
Ασταμάτητη ήταν για μια ακόμη φορά η Παρί Σεν Ζερμέν, που επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Λιλ για την 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 45΄+1 με τον Μπερτσίτσε, ενώ ο Νεϊμάρ στο 77΄ έκανε το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λο Σέλσο τρία λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Η Παρί δείχνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προηγείται με 9 βαθμούς από τη δεύτερη Μαρσέιγ και στο πρωτάθλημα μετράει 20 νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.
Πολλές συγκινήσεις συνεχίζει και δίνει το γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς ο 10ος με τον προτελευταίο της βαθμολογίας απέχουν μόλις 5 βαθμούς, 14 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η Σεντ Ετιέν επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 της Αμιάν και πήρε βαθιά ανάσα, χάρις στα γκολ του Ντεμπισί στο 62΄ και του Καμπελά στο 85΄.
Σπουδαίο «τρίποντο» πέτυχε και η Τουλούζ, καθώς επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Νις. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γκραντέλ στο 67΄, με τους φιλοξενούμενους να βγαίνουν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού.
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής της Ligue 1:
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.