Συνεργασία ΕΛ.ΑΣ. με γερμανική αστυνομία σε εξάρθρωση ομάδας διακινητών
Η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην έρευνα τεσσάρων κατοικιών στη Γερμανία, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης ομάδας διακινητών, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία.
Η γερμανική αστυνομία προχώρησε στην έρευνα τεσσάρων κατοικιών στη Γερμανία, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης ομάδας διακινητών, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική αστυνομία.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Focus, η ομάδα διακινητών που βρίσκεται στο στόχαστρο της επιχείρησης φέρεται να προμήθευε πλαστά έγγραφα σε Σύρους πρόσφυγες από το 2015 έως το 2017 και να τους μετέφερε αεροπορικώς από τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στη Γερμανία.
Ένας από τους υπόπτους είχε καταθέσει αίτημα ασύλου στη Γερμανία το 2015, είχε γυρίσει στην Αθήνα και από εκεί οργάνωνε τη διακίνηση προσφύγων.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Δεν εκδίδεται στην Αυστραλία ο Δαλαμάγκας – Τι αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Πάτρας
- Χημικές αναλύσεις σε σκελετούς Αφρικανών αποκαλύπτουν τα μακριά πλοκάμια του δουλεμπορίου
- Ολλανδία: Σύγκρουση τραμ στη γέφυρα Erasmus στο Ρότερνταμ – 15 τραυματίες
- Σταύρος Γεωργίου: Στο μικροσκόπιο το DNA από τα νύχια του θύματος για τον εντοπισμό του δράστη
- Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΑΔ για την Πολεοδομία Ρόδου – Παρατυπίες, καθυστερήσεις και πιθανές ποινικές ευθύνες
- Τσιμίκας: «Ανυπομονούσα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ – Να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)
- Διαιτησία: Αυτή είναι η λίστα των Ευρωπαίων VAR υψηλού επιπέδου για τα ντέρμπι της Super League
- Ουκρανία: Ο αρχηγός του στρατού έφυγε – Ο Ζελένσκι πρότεινε στον Φεντόροφ «εξέχουσα θέση» στην κυβέρνηση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/guilherme-stecanella-NT2jndF5Vpo-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442