Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σχόλιο Άρη Ραβανού: Ανοίγει η μάχη της διαδοχής στην Εκκλησία της Ελλάδος;

Σχόλιο Άρη Ραβανού: Ανοίγει η μάχη της διαδοχής στην Εκκλησία της Ελλάδος;

Tα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για το όνομα των Σκοπίων, εκτός από τις πολιτικές παρενέργειες, δημιουργεί και νέα δεδομένα στο εσωτερικό της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η μετά Ιερώνυμου εποχή αρχίζει και σχηματοποιείται και από τις τοποθετήσεις διαφόρων Ιεραρχών, αναδεικνύονται και οι πρωταγωνιστές της διαδοχής του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, όταν θα έρθει η ώρα. 

Tα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για το όνομα των Σκοπίων, εκτός από τις πολιτικές παρενέργειες, δημιουργεί και νέα δεδομένα στο εσωτερικό της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η μετά Ιερώνυμου εποχή αρχίζει και σχηματοποιείται και από τις τοποθετήσεις διαφόρων Ιεραρχών, αναδεικνύονται και οι πρωταγωνιστές της διαδοχής του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, όταν θα έρθει η ώρα.
Ο κ. Ιερώνυμος που έχει ξεκαθαρίσει από τις πρώτες εβδομάδες της εκλογής του ότι δεν σκοπεύει να παραμείνει στη θέση του ισοβίως, αλλά αντιθέτως θα παραιτηθεί, βλέπει επί της ουσίας να λαμβάνουν θέσεις οι επίδοξοι «δελφίνοι».
Ο πολιτικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων Άρης Ραβανός ανοίγει για πρώτη φορά το θέμα επόμενη μέρα στην Εκκλησία της Ελλάδος με αφορμή δυο χαρακτηριστικές τοποθετήσεις: του Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομου που είναι κατά των συλλαλητηρίων και του Μεσογαίας κ. Νικολάου που τάσσεται υπέρ.

Στην ανάλυσή του ο Άρης Ραβανός για το web tv του in.gr εστιάζει στους δυο ιεράρχες και φωτίζει τη διάσταση της ενδεχόμενης διεκδίκησης του αρχιεπισκοπικού θρόνου κυρίως από τους Μεσσηνίας και Μεσογαίας που μέχρι στιγμής έχουν εμφανιστεί τόσο δυναμικά.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024