Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέλιος Διονυσίου: Πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν χτύπησα αστυνομικό

Στέλιος Διονυσίου: Πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν χτύπησα αστυνομικό

«Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό» δήλωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονύσιου λίγο μετά την έξοδο του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. «Ένιωσα αδιαθεσία, πηγαίνα στο νοσοκομείο» εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής. «Μερικοί νομίζουν ότι επειδή είναι αναγνωρίσιμοι μπορού να κάνουν ότι θέλουν» δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. 

«Δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό» δήλωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Διονύσιου λίγο μετά την έξοδο του από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, όπου πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. «Ένιωσα αδιαθεσία, πήγαινα στο νοσοκομείο» εξήγησε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Ένιωσα δύσπνοια, πήγαινα στο νοσοκομείο, δεν με άφηναν να περάσω» ανέφερε στους αστυνομικούς ο Στέλιος Διονυσίου και συνέχισε: «Πέρασα με το αμάξι, δεν χτύπησα κάποιον αστυνομικό, δεν κατέβασα την κορδέλα». Ο δικηγόρος του Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του αστυνομικού και έχει ζητήσει να εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Το περιστατικό που τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα έγινε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνα. Ο Στέλιος Διονυσίου, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, επιχείρησε να περάσει την κορδέλα που είχε κλείσει τη λεωφόρο Βασ. Σοφίας στη συμβολή της με την οδό Δορυλαίου, στο πλαίσιο μέτρων ασφαλείας.

Ο κ. Διονυσίου έκοψε την κορδέλα παρόλο που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν οι άνδρες ασφαλείας και προσπάθησε να περάσει αγνοώντας τις οδηγίες τους. Τότε σημειώθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του τραγουδιστή και των αστυνομικών, οι οποίοι του απαγόρευσαν τη διέλευση.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο κ. Διονυσίου κινήθηκε με το όχημά του με αποτέλεσμα να χτυπήσει με τον καθρέπτη του έναν από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του τραγουδιστή βρέθηκε ο αδερφός του Άγγελος. «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται. Ο Στέλιος ήθελε να πάει στην Αθηναϊκή Κλινική γιατί δεν αισθανόταν καλά» δήλωσε ο ίδιος.

«Μερικοί νομίζουν ότι επειδή είναι αναγνωρίσιμοι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Μπορούν να μην υπακούν σε νόμους και κανόνες» δήλωσε από την πλευρά της αστυνομίας ο Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Μήνυση από τον αστυνομικό

Μετά την προσέλευση και των δύο πλευρών στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, ο αστυνομικός κατέθεσε μήνυση εναντίον του τραγουδιστή, ο οποίος θα οδηγηθεί την Τετάρτη στη Δικαιοσύνη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της σωματικής βλάβης εναντίον οργάνων της τάξης.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024