Παλεύει για εξτρέμ η ΑΕΚ με αντίπαλο τον χρόνο
Η περίπτωση του Βολκάν Σεν μπορεί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας να έδειχνε στα μέτρα της ΑΕΚ και όλα να συνηγορούσαν πως θα έκλεινε θετικά, όμως η πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Τούρκο εξτρέμ και την Τραμπζοσπό άλλαξε τα δεδομένα. Ο Σεν απέρριψε οριστικά την προοπτική της Ένωσης και έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε στο φινάλε των μεταγραφών, χωρίς έτοιμη λύση για τα άκρα.
Η περίπτωση του Βολκάν Σεν μπορεί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας να έδειχνε στα μέτρα της ΑΕΚ και όλα να συνηγορούσαν πως θα έκλεινε θετικά, όμως η πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Τούρκο εξτρέμ και την Τραμπζοσπό άλλαξε τα δεδομένα.
Ο Σεν απέρριψε οριστικά την προοπτική της Ένωσης και έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε στο φινάλε των μεταγραφών, χωρίς έτοιμη λύση για τα άκρα.
Όπως γίνεται αντιληπτό χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν για τους Κιτρινόμαυρους. Αφού η μεταγραφική περίοδος λήγει το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο στην ΑΕΚ φαίνεται να κάνουν τις τελευταίες ώρες μια προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσει να γίνει μια κίνηση για εξτρέμ. Η οποία θα αφορά στην περίπτωση δανεισμού κάποιου ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του.
Τα παραπάνω δεδομένα πάντως καθιστούν σαφές πως οι πιθανότητες μίας ακόμα προσθήκης για τους Κιτρινόμαυρους είναι ελάχιστες. Αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και η ΑΕΚ δεν είχε όπως αποδείχθηκε εναλλακτικές, για την περίπτωση που η υπόθεση Σεν δεν προχωρούσε θετικά.
Κάτι, που έχει φέρει την Ένωση σε ένα αδιέξοδο και έχει ενισχύσει κατά πολύ τις πιθανότητες, οι μεταγραφές των Μοράν και Μασούντ, να αποτελέσουν τις μοναδικές κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.
in.gr
- Γαλλία: Εισηγείται στην Κομισιόν την κατάργηση της ημερομηνίας λήξης στα τρόφιμα
- «Σε παρακαλώ, Τζέφρι»: Η Σάρα Φέργκιουσον παρακαλούσε τον Έπσταϊν να την «κάνει οικιακή βοηθό» του μετά την πρώτη του καταδίκη
- Ολυμπιακός: Θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Ταϊρίκ Τζόουνς (vid)
- Βρετανία: Η αστυνομία θα ερευνήσει τις πτήσεις με τις οποίες ο Έπσταϊν έστελνε γυναίκες στη χώρα
- Το πανόραμα του Final-8 του Κυπέλλου: Πότε είναι ο ημιτελικός του Ολυμπιακού
- Θυελλώδεις άνεμοι στη Θεσσαλονίκη – Κλήσεις για πτώσεις δέντρων και αντικειμένων δέχθηκε η Πυροσβεστική


