Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλεύει για εξτρέμ η ΑΕΚ με αντίπαλο τον χρόνο

Παλεύει για εξτρέμ η ΑΕΚ με αντίπαλο τον χρόνο

Η περίπτωση του Βολκάν Σεν μπορεί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας να έδειχνε στα μέτρα της ΑΕΚ και όλα να συνηγορούσαν πως θα έκλεινε θετικά, όμως η πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Τούρκο εξτρέμ και την Τραμπζοσπό άλλαξε τα δεδομένα. Ο Σεν απέρριψε οριστικά την προοπτική της Ένωσης και έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε στο φινάλε των μεταγραφών, χωρίς έτοιμη λύση για τα άκρα.

Η περίπτωση του Βολκάν Σεν μπορεί μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας να έδειχνε στα μέτρα της ΑΕΚ και όλα να συνηγορούσαν πως θα έκλεινε θετικά, όμως η πρόταση της Αλ Αχλί προς τον Τούρκο εξτρέμ και την Τραμπζοσπό άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Σεν απέρριψε οριστικά την προοπτική της Ένωσης και έτσι η ΑΕΚ βρέθηκε στο φινάλε των μεταγραφών, χωρίς έτοιμη λύση για τα άκρα.

Όπως γίνεται αντιληπτό χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν για τους Κιτρινόμαυρους. Αφού η μεταγραφική περίοδος λήγει το βράδυ της Τετάρτης. Ωστόσο στην ΑΕΚ φαίνεται να κάνουν τις τελευταίες ώρες μια προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσει να γίνει μια κίνηση για εξτρέμ. Η οποία θα αφορά στην περίπτωση δανεισμού κάποιου ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του.

Τα παραπάνω δεδομένα πάντως καθιστούν σαφές πως οι πιθανότητες μίας ακόμα προσθήκης για τους Κιτρινόμαυρους είναι ελάχιστες. Αφού ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και η ΑΕΚ δεν είχε όπως αποδείχθηκε εναλλακτικές, για την περίπτωση που η υπόθεση Σεν δεν προχωρούσε θετικά.

Κάτι, που έχει φέρει την Ένωση σε ένα αδιέξοδο και έχει ενισχύσει κατά πολύ τις πιθανότητες, οι μεταγραφές των Μοράν και Μασούντ, να αποτελέσουν τις μοναδικές κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

in.gr

Sports in

Η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τη Λαμία (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024