Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπουφόν: «Αυτά τα ματς θα ήθελα να ξαναπαίξω»

Μπουφόν: «Αυτά τα ματς θα ήθελα να ξαναπαίξω»

Ο τερματοφύλακας της «βέκια σινιόρα» που έκλεισε τα 40 του χρόνια μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα, την ώρα που οι οπαδοί της Γιουβέντους επιθυμούν να συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν είναι μύθος. Το πάρτι άλλωστε που στήθηκε στο διαδίκτυο και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φανέρωσαν για πολλοστή φορά, πόσο αγαπητός είναι ο Ιταλός πορτιέρε. Οι θαυμαστές του Τζίτζι ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον τερματοφύλακα της Γιουβέντους, ζητώντας να συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί τους φίλους της Γιουβέντους αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του Μπουφόν, αν δηλαδή θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν.

Ο ίδιος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της RAI αλλά δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του. «Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σκεφτώ καλά και να μιλήσω με τον πρόεδρο της Γιουβέντους. Θα κάνουμε μια συζήτηση, θα δούμε τι γίνεται και ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την ομάδα. Η απόφαση που θα πάρω θα έχει να κάνει με το καλό της Γιουβέντους», ήταν τα πρώτα λόγια του πολύπειρου γκολκίπερ.

Παρουσιάζει πάντως ιδιαίτερο ενδιαφέρον η απάντηση που έδωσε ο γκολκίπερ των «μπιανκονέρι» στην ερώτηση ποια ματς της καριέρας του θα ήθελε να ξαναπαίξει, με τον Μπουφόν να υποστηρίζει.

«Είναι δύο παιχνίδια που θα ήθελα να ξαναπαίξω. Το ένα είναι ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης και το άλλο ο τελικός του euro με την Ιταλία. Ήταν δύο παιχνίδια στα οποία η Γιουβέντους αλλά και η Εθνική Ιταλίας δεν κατάφεραν να δείξουν τα δυνατά τους σημεία».

Κι όσο για το πώς φαντάζεται τον εαυτό του ο Μπουφόν όταν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο; «Θα χρειαστώ μια περίοδο ξεκούρασης για κάποιους μήνες κι εν συνεχεία θα πάρω τις αποφάσεις μου. Ίσως να είμαι σε κάποιο πόστο στην Γιουβέντους. Θα δούμε». Ο τερματοφύλακας της «βέκια σινιόρα» έκλεισε τα 40 του χρόνια αλλά όπως προαναφέραμε, οι οπαδοί της Γιουβέντους επιθυμούν να συνεχίσει την καριέρα του και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Χρ. Ευαγγελάτος

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024