Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στηρίζουν μέχρι το τέλος την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ

Στηρίζουν μέχρι το τέλος την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ

Τη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να στηρίξουν την κυβέρνηση μέχρι το πέρας της εντολής που έχει λάβει ξεκαθάρισε μετά τη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος ο Πάνος Καμμένος.

Την απόφαση να στηρίξουν μέχρι το 2019 την κυβέρνηση έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που πραγματοποίησαν κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Εκτελεστικού Συμβουλίου.

Μετά το πέρας των εργασιών των οργάνων του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως «οι ΑΝΕΛ κάναμε μια έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλ. Τσίπρα και θα την υπηρετήσουμε μέχρι το πέρας της εντολής που έχουμε».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συμπλήρωσε πως «σε εκείνους που σχεδιάζουν σενάρια θέλω να πω ότι οι δικές μας θέσεις είναι απόλυτα καθαρές. Εκείνοι πρέπει να ξεκαθαρίσουν εάν η θέση του είναι της κ. Μπακογιάννη ή του Κώστα Καραμανλή ή οι θέσεις που εκφράζει σήμερα δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα υπόλοιπα κόμματα έχουν ξεκάθαρες θέσεις».

«Εμπιστευόμαστε τον κ. Κοτζιά για να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, γιατί επιθυμούμε λύση, με τον απαράβατο όρο που εμείς θέτουμε» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, συμπληρώνοντας:«Κρατούμε τη θέση μας να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία ή παράγωγό της. Οι ΑΝΕΛ κρατούν ως θέση την απόφαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών το 1992».

Επιπλέον, υποστήριξε την άποψη ότι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ δεν θα έχουν λυθεί οι προϋποθέσεις που βάζει η ελληνική πλευρά και προέτρεψε την ΠΓΔΜ να κάνει ότι η Μ. Βρετανία όταν εντάχθηκε στην ΕΟΚ όπου άλλαξε το όνομά της σε Ηνωμένο Βασίλειο εάν επιθυμούν ένταξη στην ευρωατλαντική συμμαχία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε, τέλος, και στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, στα οποία θα λάβουν μέρος τα στελέχη του κόμματός του. «Τα συλλαλητήρια τα διοργανώνουν οι πολίτες. Εμείς συμμετέχουμε. Οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες πολίτες που εκφράζουν μια εθνική θέση και βοηθούν την εθνική διαπραγμάτευση. Εγώ θα λείπω την Κυριακή αλλά η οικογένειά μου θα πάει» υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024