Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χιμένεθ για Βράνιες: «Μια εξαίρεση έχω κάνει, και ήταν για τον Μαραντόνα»

Χιμένεθ για Βράνιες: «Μια εξαίρεση έχω κάνει, και ήταν για τον Μαραντόνα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει πρόβλημα με τον Ογκνιεν Βράνιες, εφόσον ο Βόσνιος είναι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα. Διαφορετικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν και σ΄ αυτόν τον κανόνα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αφού ο Βράνιες δεν είναι... Μαραντόνα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει πρόβλημα με τον Ογκνιεν Βράνιες, εφόσον ο Βόσνιος είναι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα. Διαφορετικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουν και σ΄ αυτόν τον κανόνα δεν υπάρχουν εξαιρέσεις αφού ο Βράνιες δεν είναι… Μαραντόνα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της Nova και μάλιστα θυμήθηκε μια ιστορία από τον καιρό που έπαιζε στη Σεβίλη. «Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ένας αμυντικός με απίστευτα αμυντικά προσόντα, αν αυτός είναι 100% για την ΑΕΚ, εγώ είμαι 100% για τον Βράνιες.

Ωστόσο δεν είναι κανένας πάνω από την ομάδα, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ΑΕΚ, σε ολόκληρη την καριέρα μου έχω κάνει μόνο μια εξαίρεση για το συγκεκριμένο ζήτημα, όταν ήμουν συμπαίκτης στην Σεβίλη με τον Ντιέγο Μαραντόνα. Εγώ αυτό που θέλω είναι να λυθεί το θέμα με τον Βράνιες, να είναι όπως πέρυσι, να μην σκέφτεται άλλες ομάδες και να μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαι απογοητευμένος όταν νιώθω ότι ο εγωισμός ενός ανθρώπου μπορεί να επηρεάσει μια ολόκληρη ομάδα, να γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ο Τσιγκρίνσκι, ο Σιμόες, ο Μάνταλος, όλοι, ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ΑΕΚ και την οικογένεια της ΑΕΚ, νικάμε και χάνουμε όλοι μαζί.

Ο Βράνιες έκανε ένα λάθος, μας άφησε στο Καραϊσκάκη χωρίς έναν έμπειρο στόπερ στον πάγκο, ο Λαμπρόπουλος έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο με τραυματισμό στο χέρι. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης το πως θα χειριστεί πειθαρχικά το συγκεκριμένο ζήτημα, εγώ δεν ξεχωρίζω κανέναν από τους ποδοσφαιριστές μου».

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024