Η αποκάλυψη του Concept 8 Series τον Μάιο του 2017 κατέστησε σαφή την πρόθεση της BMW να επαναφέρει την Σειρά 8 στην γκάμα μετά από σχεδόν 20 χρόνια απουσίας, δημιουργώντας παράλληλα υψηλές προσδοκίες για το επιβλητικό coupe που θα αποτελέσει ένα μείγμα υψηλού αισθητικού… φρονήματος και premium προδιαγραφών με αγωνιστικές βλέψεις.

Πλέον η έκδοση παραγωγής της Σειράς 8 Cabriolet είναι σχεδόν γεγονός καθώς η βαυαρική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του αυτοκινήτου χωρίς καμουφλάζ, το οποίο αφήνει να διαφανούν οι ελκυστικές γραμμές του πίσω τμήματος σε συνδυασμό με ορισμένες λεπτομέρειες όπως τα φωτιστικά σώματα και η χάραξη της γραμμής οροφής.

Ανεξαρτήτως των όσων αποκαλύπτει ή δεν αποκαλύπτει το teaser η BMW έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μια σειρά από εικόνες με προέλευση τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου σε ιταλική πίστα όπου οι μηχανικοί της BMW οριστικοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της οδικής συμπεριφοράς της Σειράς 8 με στόχο να αποτελέσει ένα αυθεντικό sportscar.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει η βαυαρική φίρμα, η Σειρά 8 Coupe εξελίσσεται παράλληλα με την έκδοση M8 αλλά και την αγωνιστική M8 GTE η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στον 24ωρο αγώνα της Daytona στις 27 Ιανουαρίου.

Με αυτό δεδομένο, η εμφάνιση και της «πολιτικής» έκδοσης δεν αναμένεται να αργήσει με τις πληροφορίες να θεωρούν δεδομένη την εμφάνισή της μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

auto.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο