Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
BMW Σειρά 8 Coupe 2018: Πρόβα τζενεράλε

BMW Σειρά 8 Coupe 2018: Πρόβα τζενεράλε

Η βαυαρική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο δείγμα της νέας Σειράς 8 Coupe, σηματοδοτώντας τη διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την πλήρη αποκάλυψή της.


Η αποκάλυψη του Concept 8 Series τον Μάιο του 2017 κατέστησε σαφή την πρόθεση της BMW να επαναφέρει την Σειρά 8 στην γκάμα μετά από σχεδόν 20 χρόνια απουσίας, δημιουργώντας παράλληλα υψηλές προσδοκίες για το επιβλητικό coupe που θα αποτελέσει ένα μείγμα υψηλού αισθητικού… φρονήματος και premium προδιαγραφών με αγωνιστικές βλέψεις.

Πλέον η έκδοση παραγωγής της Σειράς 8 Cabriolet είναι σχεδόν γεγονός καθώς η βαυαρική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του αυτοκινήτου χωρίς καμουφλάζ, το οποίο αφήνει να διαφανούν οι ελκυστικές γραμμές του πίσω τμήματος σε συνδυασμό με ορισμένες λεπτομέρειες όπως τα φωτιστικά σώματα και η χάραξη της γραμμής οροφής.

Ανεξαρτήτως των όσων αποκαλύπτει ή δεν αποκαλύπτει το teaser η BMW έδωσε επίσης στη δημοσιότητα μια σειρά από εικόνες με προέλευση τις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου σε ιταλική πίστα όπου οι μηχανικοί της BMW οριστικοποιούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της οδικής συμπεριφοράς της Σειράς 8 με στόχο να αποτελέσει ένα αυθεντικό sportscar.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι όπως έχει ήδη γνωστοποιήσει η βαυαρική φίρμα, η Σειρά 8 Coupe εξελίσσεται παράλληλα με την έκδοση M8 αλλά και την αγωνιστική M8 GTE η οποία θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στον 24ωρο αγώνα της Daytona στις 27 Ιανουαρίου.

Με αυτό δεδομένο, η εμφάνιση και της «πολιτικής» έκδοσης δεν αναμένεται να αργήσει με τις πληροφορίες να θεωρούν δεδομένη την εμφάνισή της μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024