Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις ΑΕΚ και Βράνιες
Δύσκολα θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα ο Βόσνιος στόπερ

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις ΑΕΚ και Βράνιες

Σε ευθεία ρήξη έρχονται όπως φαίνεται η ΑΕΚ και ο Ογκνιέν Βράνιες, καθώς ο Βόσνιος στόπερ δεν έδωσε το παρών την Τετάρτη στα Σπάτα στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας, χωρίς να έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια. Εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του για τις αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Άντερλεχτ.

Σε ευθεία ρήξη έρχονται όπως φαίνεται η ΑΕΚ και ο Ογκνιέν Βράνιες, καθώς ο Βόσνιος στόπερ δεν έδωσε το παρών την Τετάρτη στα Σπάτα στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας, χωρίς να έχει εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αντίδρασή του για τις αρνητικές εξελίξεις στην υπόθεση της μεταγραφής του στην Άντερλεχτ. Η οποία κατέθεσε πρόταση για την απόκτησή του, με την Ένωση να την απορρίπτει.

Πλέον, μετά την σημερινή πρωτοβουλία του Βόσνιου αμυντικού να τραβήξει το σχοινί οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες. Χωρίς ωστόσο να μπορεί ακόμα να γίνει ασφαλής εκτίμηση για την κατάληξη της υπόθεσης. Καθώς από τη μια υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον της Άντερλεχτ για τον 28χρονο αμυντικό, που αναμένεται να εκφραστεί και μέσω νέας προσφοράς και από την άλλη η οργή της ΑΕΚ για τη στάση του παίκτη.

Μένει δηλαδή να φανεί αν αυτή η πίεση που ασκεί ο Βράνιες στους Κιτρινόμαυρους θα πιάσει τόπο, με την ομάδα να συναινεί στην αποχώρησή του ή θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Με την ΑΕΚ να τραβά επίσης το σχοινί από την πλευρά της, κλείνοντας τον δρόμο στον διεθνή στόπερ, έπειτα και από την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση.

Οι εξελίξεις γύρω από το εν λόγω ζήτημα αναμένονται άμεσες, με την ΑΕΚ πάντως να έχει ήδη ενεργοποιηθεί στην αγορά, για περιπτώσεις αμυντικών. Αφού φαίνεται πως έτσι ή αλλιώς, ο Βράνιες πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της.

in.gr

Only in

Κυβέρνηση: Η «ανταρσία» των 11 και τα καμπανάκια για το μέλλον

Δύσκολοι καιροί για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Τα ανησυχητικά μηνύματα που έρχονται από το εσωτερικό της ΝΔ και ο κίνδυνος που έρχεται από τα Δεξιά της.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024