Μετακομίζει στην Τούμπα η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου
Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ελβετία θα δώσει στη Θεσσαλονίκη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στις 23 Μαρτίου 2018.
Τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης της εθνικής Ελλάδας κόντρα στο αντίστοιχο συγκρότημα της Ελβετίας, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανακοίνωσε η Εθνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Μαρτίου, στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η ώρα έναρξης θα καθοριστεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Το παιχνίδι Ελλάδας-Ελβετίας είναι το πρώτο του κύκλου προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει των αγώνων του Nations League, το οποίο θα αρχίσει τον Σεπτέμβριο του 2018.
in.gr
- Ο ράπερ The Game «ζητά συγγνώμη» που αποκάλυψε ότι έχει κοιμηθεί με την Κιμ Καρντάσιαν
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
- Μποξέρ επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο Αιγίου
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]
- Ίντερ: Ο Μαρότα προανήγγειλε μεταγραφική ηρεμία τον Ιανουάριο
- Τραμπ: Ταϊλάνδη και Καμπότζη αποδέχθηκαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες
- Μονακό – Φενέρμπαχτσε 86-92: Γύρισε το ματς από το -17 και πήρε σπουδαία νίκη στο Πριγκιπάτο
- ΑΑΔΕ: Νέα μείωση του κενού ΦΠΑ στην Ελλάδα – Υποχώρησε 61% σε έξι χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)










![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-150x75.jpg)






















![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)



![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442