Ο Ατρόμητος πήρε το τελευταίο εισιτήριο για τους «8»
Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί του Αστέρα, του οποίου μετά την Τρίπολη επιβλήθηκε και στο Περιστέρι με 1-0 (29΄ Καρασαλίδης) και προκρίθηκε στους «οκτώ» της διοργάνωσης, δίνοντας συνέχεια στην εφετινή έξοχη πορεία του.
Ο Ατρόμητος συμπλήρωσε το παζλ της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί του Αστέρα, του οποίου μετά την Τρίπολη επιβλήθηκε και στο Περιστέρι με 1-0 (29΄ Καρασαλίδης) και προκρίθηκε στους «οκτώ» της διοργάνωσης, δίνοντας συνέχεια στην εφετινή έξοχη πορεία του.
Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή της μπάλας και μέτρησαν επτά τελικές προσπάθειες (έναντι τεσσάρων), όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ουσιαστικοί και κατόρθωσαν να φτάσουν στο γκολ που χρειάζονταν.
Αυτό συνέβη στο 29ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη στο δεύτερο δοκάρι ο αμυντικός του Ατρόμητου με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ουάρντα είχε σουτ στο δοκάρι.
Η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη για τους Αρκάδες στο 56ο λεπτό, όταν ο Σελίν, που έπαιζε με κίτρινη από το 12΄ για χέρι, είδε τον Παπαπέτρου να του δείχνει την άγουσα προς τα αποδυτήρια, μετά το κράτημα στον Ντιγκινί, τον οποίο εμπόδισε να φύγει στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι έγινε πια πολύ εύκολο για τους γηπεδούχους, που απλά το διαχειρίστηκαν ως τη λήξη του φτάνοντας με άνεση στην πρόκριση.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 56΄ Σελίν (2η κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καρασαλίδης – Σελίν, Κυριακόπουλος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες (89΄ Κυριακίδης), Ουάρντα, Καρασαλίδης, Ντιγκινί (68΄ Ντάουντα), Μάντσον, Σάκιτς, Βασιλακάκης (71΄ Μπουσούλατζιτς), Γιαννούλης, Ρισβάνης
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας (56΄ Μπέρτος), Σελίν, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (61΄ Ατζουλάς), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης, Μανιάς (70΄ Γκοντό).
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ για τους επαναληπτικούς της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας είναι οι εξής:
ΟΦΗ-Πανιώνιος 0-1 (0-2)
(28΄ Σπιριντόνοβιτς)
ΠΑΟΚ-Τρίκαλα 2-1 (5-1)
(78΄, 90΄+4 πεν. Πρίγιοβιτς – 90΄+2 Μιλοσάβλιεφ)
ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0 (4-0)
(66΄ Λόπες)
Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-0 (2-0)
(68΄, 90΄+2 Τζούρτζεβιτς)
ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 4-0 (0-1)
(30΄ Τζημόπουλος, 38΄, 79΄ Κόντε, 90΄+2 Γαρουφαλιάς)
Ξάνθη-Λάρισα 2-0 (0-3)
(27΄ Μελιόπουλος, 62΄ Σιλά)
Παναθηναϊκός-Λαμία 1-0 (1-4)
(74΄ Μουνιέ)
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0 (1-0)
(29΄ Καρασαλίδης)
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Σούπερ ημιτελικός στο Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν με το… βλέμμα στη Βουδαπέστη
- Παναθηναϊκός: Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Σλούκας
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Η τρομερή ανάρτηση του Κόντη για τον ΟΦΗ: «Τα παιδιά έδειξαν τι σημαίνει να παίζεις για κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442