Μετά τη Βίκυ Στάματη και ο Ακης Τσοχατζόπουλος επιτέθηκε στον Παύλο Πολάκη, μετά την αναβολή της εκδίκασης σχετικής αγωγής κατά του αναπληρωτή υπουργού.

Σε δήλωσή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος αναφέρει «ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της, ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας».

Συνεχίζει δε, τονίζοντας ότι «δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει, ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

Υπενθυμίζεται ότι η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ για συκοφαντική ανάρτηση του κ. Πολάκη εναντίον της και η δίκη χθες πήρε αναβολή για τον Απρίλιο του 2019, γεγονός που προκάλεσε την οργή της.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο