Νεκρός ο δράστης που δολοφόνησε τη συντρόφο του στο Περιστέρι
Τη διενέργεια έρευνας για τα αίτια θανάτου 45χρονου κρατούμενου ο
οποίος τον περασμένο Ιούλιο δολοφόνησε την σύντροφο του διέταξε το
υπουργείο Δικαιοσύνης.
Τη διενέργεια έρευνας για τα αίτια θανάτου 45χρονου κρατούμενου ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο δολοφόνησε την σύντροφο του διέταξε το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο 45χρονος ο οποίος ήταν κρατούμενος στις φυλακές του Κορυδαλλού βρέθηκε σε κώμα, ενώ ο Αλβανός συγκρατούμενός του είχε κόψει τις φλέβες του.
Αμέσως μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο των φυλακών, όπου ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.
Ο συγκρατούμενός του 45χρονου, φέρεται να κατέθεσε ότι έκαναν χρήση ηρωίνης και ο ίδιος αναγκάστηκε να κόψει τις φλέβες του για να μην πέσει κι αυτός σε κώμα.
Στόχος της έρευνας είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του κρατούμενου και η ύπαρξη τυχόν ευθυνών αναφορικά με τις καταγγελίες του συγκρατούμενου το.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.