Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας

Μικρής έκτασης θαλάσσια ρύπανση στο Νέο Μώλο Δραπετσώνας

Μικρής έκτασης ρύπανση στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας, που αντιμετωπίστηκε άμεσα, προκάλεσε, χθες, εισροή υδάτων στο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν «CHAMPION JET 2» σημαίας Κύπρου, που ελλιμενίζεται στο σημείο, για εκτέλεση εργασιών, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησής του.

Μικρής έκτασης ρύπανση στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας, που αντιμετωπίστηκε άμεσα, προκάλεσε, χθες, εισροή υδάτων στο επιβατηγό οχηματαγωγό καταμαράν«CHAMPION JET 2» σημαίας Κύπρου, που ελλιμενίζεται στο σημείο, για εκτέλεση εργασιών, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησής του.

Στο σημείο κατέπλευσε σκάφος ιδιωτικής εταιρείας, το οποίο τοποθέτησε πλωτό φράγμα περιμετρικά του πλοίου, ενώ ιδιώτης δύτης πραγματοποίησε προσωρινή στεγανοποίηση των αναρροφήσεων των κύριων μηχανών στο αριστερό μηχανοστάσιο του πλοίου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, η διαδικασία απάντλησης των υδάτων στο αριστερό μηχανοστάσιο του πλοίου πρόκειται να συνεχιστεί σήμεραμε βυτιοφόρα οχήματα ιδιωτικής εταιρείας, ενώ στο πλαίσιο του αυτοφώρουσυνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο Α’ Μηχανικός του «CHAMPION JET 2», οι οποίοι στη συνέχεια αφέθησαν ελεύθεροι.

Ο απόπλους του πλοίου απαγορεύτηκεμέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024