Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση και στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, εξαπέλυσε ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας σχετικά με κυβερνητικό υπόμνημα προς τη Δικαιοσύνη για τους οκτώ τούρκους αξιωματικούς με την υπογραφή του κ. Μουζάλα.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Λαφαζάνης τονίζει μεταξύ άλλων «ακόμα και ο ίδιος ο Ερντογάν να συνέτασσε το κυβερνητικό υπόμνημα Γιάννη Μουζάλα για την ακύρωση του ασύλου που αποφάσισε η Δευτεροβάθμια Επιτροπή για τον Τούρκο αξιωματικό, μάλλον θα ήταν λιγότερο επιθετικός ενάντια στους “8” τούρκους αξιωματικούς και λιγότερο κατηγορηματικός για την ενεργή συμμετοχή τους στο πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016».

«Δυστυχώς, το υπόμνημα Μουζάλα, το οποίο στηρίζεται σε αμφίβολης αξιοπιστίας στοιχεία του τουρκικού καθεστώτος, εμφανίζεται, ίσως, πιο εκδικητικό για τους ”8” από τις ίδιες τις αρχές ασφαλείας του Ερντογάν, εξευτελίζοντας όχι μόνο την κυβέρνηση, η οποία εμφανίζεται ως πιόνι του Ερντογάν, αλλά και εκθέτοντας την χώρα στα μάτια της διεθνούς κοινής γνώμης» συμπληρώνει ο κ. Λαφαζάνης και καταλήγει στην ανακοίνωσή του: «Δυστυχώς, αν κάπου υπάρχουν όρια στην υποτέλεια και την δουλοφροσύνη, τείνουν πλέον να ξεπεραστούν από την κυβέρνηση. Ντροπή!».

in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο