Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν τα ξημερώματα μηχάνημα ΑΤΜ, στο Μενίδι, αλλά δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι ανατίναξαν το μηχάνημα, που βρίσκεται σε σούπερ μάρκετ, στη λεωφόρο Αθηνών, λίγο μετά τις 3:00, πιθανότατα με την μέθοδο της παροχέτευσης αερίου, αλλά, για άγνωστο λόγο, δεν μπόρεσαν να πάρουν χρήματα, ενώ αμέσως μετά διέφυγαν.
Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.