Επέστρεψε με τους «Καβς» ο Αϊζέια Τόμας
Με νίκη 127-110 επί των Μπλέιζερς στο Κλίβελαντ, συνδίασαν οι Καβαλίερς την επιστροφή του Αϊζέια Τόμας από τραυματισμό.
Με νίκη 127-110 επί των Μπλέιζερς στο Κλίβελαντ, συνδίασαν οι Καβαλίερς την επιστροφή του Αϊζέια Τόμας από τραυματισμό.
Ο Τόμας έδειξε πως δεν χρειάζεται διάστημα προσαρμογής και έκανε ιδανικό ντεμπούτο, σημειώνοντας 17 πόντους σε 19 λεπτά. Βέβαια δεν θα αγωνιστιεί απόψε, Τετάρτη, στον αγώνα με τους Σέλτικς, αφού οι γιατροί του απάγορευσαν να παίξει σε «back-to-back» αγώνες, ενώ… και ίδιος δεν είναι σίγουρο κατά πόσο θέλει να επιστρέψει στη Βοστώνη, μιας και πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τρόπο που του φέρθηκαν οι «κέλτες».
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι κορυφαίος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο ΛεΜπρόν με 24 πόντους, ενώ για τους ηττημένους ο Λίλαρντ που επέστρεψε μετά από απουσία πέντε αγώνων λόγω τραυματισμού, πέτυχε 25 πόντους.
in.gr
- Κακοκαιρία Byron: Τι ισχύει σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα – Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία
- Στην 5η θέση η Ελλάδα ως προορισμός ευεξίας διεθνώς
- Συνταγή: Κοτόπουλο με γιαούρτι & μπαχαρικά
- Global Peace Index: Πόσο ασφαλής και ειρηνική είναι η Ελλάδα – Υποχώρησε στην παγκόσμια κατάταξη
- Ο μύθος ότι η Δημοκρατία και η πολιτική υποφέρουν από κόπωση – Το παράδειγμα της Γαλλίας
- Κακοκαιρία Byron: Πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ώρες – Κόκκινος συναγερμός για πολλές περιοχές
- Αυτές οι δύο τροφές είναι οι πιο απολαυστικές «ασπίδες» για την καρδιά
- Ρεύμα: Τα νέα πορτοκαλί τιμολόγια και πότε μας συμφέρουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442