Σχεδόν 80 μουσεία της ρωσικής πρωτεύουσας λειτουργούν αυτές τις μέρες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Δήμου της Μόσχας. Το κοινό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου της Μόσχας θα μπορεί να επισκέπτεται δωρεάν τα μουσεία, που ανήκουν στην αρμοδιότητα του τμήματος πολιτισμού του Δήμου, έως τις 7 Ιανουαρίου

Σχεδόν 80 μουσεία της ρωσικής πρωτεύουσας λειτουργούν αυτές τις μέρες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του Δήμου της Μόσχας.

Το κοινό, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου της Μόσχας θα μπορεί να επισκέπτεται δωρεάν τα μουσεία, που ανήκουν στην αρμοδιότητα του τμήματος πολιτισμού του Δήμου, έως τις 7 Ιανουαρίου.

Μεταξύ των μουσείων αυτών συμπεριλαμβάνονται το αρχαιολογικό μουσείο, το μουσείο κοσμοναυτών, το κρατικό μουσείο Πούσκιν, το σπίτι μουσείο της Μαρίνα Τσβετάγιεβα κ.α.

Σε μερικά μουσεία, λόγω της αναμενόμενης μεγάλης προσέλευσης, οι επισκέπτες θα πρέπει προηγουμένως να δηλώνουν στην γραμματεία του μουσείου την πρόθεση τους να επισκεφθούν τον χώρο.

Επίσης, σε ορισμένες εκθέσεις που πραγματοποιούνται σε εκθεσιακούς χώρους, η είσοδος δεν θα είναι δωρεάν, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου της Μόσχας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr