Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aναφορά Πάπα Φραγκίσκου στην τραγική μοίρα των προσφύγων

Aναφορά Πάπα Φραγκίσκου στην τραγική μοίρα των προσφύγων

Ο πάπας Φραγκίσκος κάλεσε του πιστούς να προσευχηθούν για ένα ειρηνικό μέλλον το 2018, και για τους πρόσφυγες, στην πρώτη του ευλογία για το νέο έτος. «Ας μην σβήσουμε την ελπίδα στις καρδιές μας, ας μην σβήσουμε τις προσδοκίες για την ειρήνη», δήλωσε ο πάπας ενώπιον χιλιάδων πιστών που συγκεντρώθηκαν υπό βροχήν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Ο πάπας Φραγκίσκος κάλεσε του πιστούς να προσευχηθούν για ένα ειρηνικό μέλλον το 2018, και για τους πρόσφυγες, στην πρώτη του ευλογία για το νέο έτος.

Αναφερόμενος στη τραγική μοίρα των προσφύγων και μεταναστών που «είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν τη ζωή τους» για να εξασφαλίσουν αυτό το ειρηνικό μέλλον, «που αποτελεί δικαίωμα για όλους», ο πάπας Φραγκίσκος υπενθύμισε ότι είναι είναι σημαντικό όλοι να δεσμευθούν για να τους διασφαλίσουν αυτό το μέλλον.

«Ας μην σβήσουμε την ελπίδα στις καρδιές μας, ας μην σβήσουμε τις προσδοκίες για την ειρήνη», δήλωσε ο πάπας ενώπιον χιλιάδων πιστών που συγκεντρώθηκαν υπό βροχήν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Ευχόμενος μία «καλή χρονιά ειρήνης» σε όλους υπενθύμισε ότι αυτή η πρώτη ημέρα του έτους είναι επίσης ευκαιρία για να γιορτασθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Ειρήνης.

ΑΠΕ/Γαλλικό,in.gr

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024