«Φως» στην άγρια δολοφονία 30χρονου στην πλατεία Αττικής
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2016, στην περιοχή της πλατείας Αττικής, έπειτα από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2016, στην περιοχή της πλατείας Αττικής, έπειτα από πολύμηνη έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Το θύμα είχε εντοπιστεί στη συμβολή των οδών Αγορακρίτου και Αδμήτου, με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι τρεις Αλβανοί, οι δύο 27χρονοι και ο τρίτος 29 ετών. Ο ένας 27χρονος συνελήφθη, στο Περιστέρι, ο συνομήλικός του είναι έγκλειστος σε φυλακή, ενώ ο 29χρονος διαφεύγει εκτός Ελλάδας και αναζητείται.
Ως προς το χρονικό του εγκλήματος, στις 11 Δεκεμβρίου 2016 το θύμα διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής και ενώ ήταν σε κατάσταση μέθης διαπληκτίστηκε με τον 29χρονο. Λίγο αργότερα, το θύμα μαζί με την παρέα του αποχώρησαν από το κατάστημα και κατευθύνθηκαν προς το αυτοκίνητό τους.
Την στιγμή της επιβίβασής του στο Ι.Χ οι δράστες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια ο 29χρονος τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Επίσης, προέκυψε ότι οι δράστες έχουν κατά περίπτωση, κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις σχετικές με τον νόμο περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
in.gr
- Συνταγή: Μπισκότα καρότου
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο

