Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευχές Πούτιν σε ΗΠΑ μέσα από επεισόδια σειράς επιστημονικής φαντασίας

Ευχές Πούτιν σε ΗΠΑ μέσα από επεισόδια σειράς επιστημονικής φαντασίας

«Οι δυσκολίες οι οποίες εμφανίστηκαν το 2016 συσπείρωσαν τους ρώσους πολίτες δίνοντας τους δυνάμεις για να πάνε μπροστά» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, πριν από την έλευση του νέου έτους. Ο ρώσος πρόεδρος ευχήθηκε καλή χρονιά και στους αμερικανούς πολίτες. Μόνο που τις ευχές του τις έστειλε μέσα από τα... πρώτα επεισόδια της σειράς επιστημονικής φαντασίας Netflix Black Mirror όπου εμφανίζεται να εύχεται στους Αμερικανούς Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος με φόντο το Κρεμλίνο.

«Οι δυσκολίες οι οποίες εμφανίστηκαν το 2016 συσπείρωσαν τους ρώσους πολίτες δίνοντας τους δυνάμεις για να πάνε μπροστά» δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, πριν από την έλευση του νέου έτους.

Κάλεσε τους Ρώσους να γίνουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς «λίγο μάγοι» και ευχήθηκε σε όλους να προσέχουν τους οικείους τους και να αντιμετωπίζουν με σεβασμό τους γύρω τους.

Ο ρώσος πρόεδρος ευχήθηκε καλή χρονιά και στους αμερικανούς πολίτες. Μόνο που τις ευχές του τις έστειλε μέσα από τα… πρώτα επεισόδια της σειράς επιστημονικής φαντασίας Netflix Black Mirror όπου εμφανίζεται να εύχεται στους Αμερικανούς Χρόνια Πολλά για το Νέο Έτος με φόντο το Κρεμλίνο.

«Αξιότιμοι πολίτες της Αμερικής. Αγαπητοί φίλοι. Το μέλλον είναι όσο ποτέ πιο φωτεινό» λέει ο Πούτιν στο σύντομο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του. Στην οθόνη εμφανίζεται ταυτόχρονα η φράση που γράφει «με την άδεια των ειδήσεων του Κρεμλίνου».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφουν ότι το διάρκειας δύο λεπτών πρωτοχρονιάτικό μήνυμα του Πούτιν προς τους αμερικανούς πολίτες (με υπόκρουση το τραγούδι των ABBA «Happy New Year») είναι μια από τις πιο φοβερές και ανησυχητικές στιγμές της αντιουτοπικής αυτής σειράς.

Εμφανίζονται επίσης ο τίτλος Fake News, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, το ανδροειδές Σοφία και ο ιδρυτής του Facebook Μαρκ Ζάκερμπεργκ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024