Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τηλεφωνική επικοινωνία Π. Παυλόπουλου με τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Τηλεφωνική επικοινωνία Π. Παυλόπουλου με τον αρχιεπίσκοπο Αλβανίας

Σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας χαρακτήρισε τη χορήγηση της αλβανικής ιθαγένειας στον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο, είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προκειμένου να τους εκφράσει τις θερμές ευχές του για την εορτή των Χριστουγέννων και την ειλικρινή ικανοποίησή του για την προς αυτόν χορήγηση της αλβανικής ιθαγένειας, ενέργεια η οποία επισφραγίζει την πολύχρονη υποδειγματική συμπεριφορά του και ως εν τοις πράγμασι πολίτη της Αλβανίας.

Ο κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς την Τρίτη, 26.12.2017, με τον πρόεδρο της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα, προκειμένου να του εκφράσει σχετικώς τις θερμές του ευχαριστίες, δοθέντος ότι η πρωτοβουλία αυτή του αλβανού προέδρου συνιστά, επιπλέον, ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024