Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοτονιάς και Μαργιολά στο Κρεμλίνο

Κοτονιάς και Μαργιολά στο Κρεμλίνο

Τους έφερε κοντά η μεγάλη αγάπη που τρέφουν και οι δύο για τη μουσική και τα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου. Όταν βρέθηκαν μαζί στη σκηνή όμως αντιλήφθηκαν πως αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά και σημαντικά. Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά θα περάσουν για μια βραδιά από το Κρεμλίνο την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, […]

Τους έφερε κοντά η μεγάλη αγάπη που τρέφουν και οι δύο για τη μουσική και τα τραγούδια του Νίκου Παπάζογλου. Όταν βρέθηκαν μαζί στη σκηνή όμως αντιλήφθηκαν πως αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά και σημαντικά.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά θα περάσουν για μια βραδιά από το Κρεμλίνο την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, προκειμένου να μοιραστούν με το κοινό όμορφες μουσικές στιγμές γεμάτες μελωδία αλλά και συναίσθημα.

Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός και η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα το οποίο θα περιλαμβάνει τραγούδια από τη δισκογραφία τους, όπως τα «Κλειδιά» και «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» αλλά και κομμάτια αγαπημένων τους δημιουργών που κινούνται σε ροκ, έντεχνα λαϊκά αλλά και παραδοσιακά μονοπάτια.

Στόχος τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα Διονυσιακή πλούσια σε λυρισμό αλλά και ένταση.

in.gr

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024