Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιχειρήσεις αποχιονισμού σε Πάρνηθα, Μαλακάσα, Βίλια

Επιχειρήσεις αποχιονισμού σε Πάρνηθα, Μαλακάσα, Βίλια

Σε εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις αποχιονισμού στις περιοχές της Πάρνηθας, της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην περιοχή των Βιλίων-Κάζας στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν συνολικά 8 αποχιονιστικά μηχανήματα και 1 μηχάνημα έργου τύπου JCB.

Από το πρωί της Πέμπτης επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής στην Πάρνηθα και σε περιοχές στα όρια της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής. Λόγω χιονόπτωσης η κίνηση των οχημάτων στην Παλιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών από το 270ο χλμ με κατεύθυνση προς Θήβα γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Για τη διασφάλιση των μετακινήσεων των πολιτών καθώς και για την οδική ασφάλεια η Περιφέρεια Αττικής ενόψει της σταδιακής επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιχειρεί από το πρωί της Πέμπτης, με μηχανήματα, στην Πάρνηθα, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό και προσβάσιμο το οδικό της δίκτυο. Ανάλογα με την ένταση της χιονόπτωσης, αυξήθηκε και ο αριθμός των μηχανημάτων που επιχειρούν και σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη επιχειρήσεις αποχιονισμού στις περιοχές της Πάρνηθας, της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην περιοχή των Βιλίων – Κάζας στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν συνολικά 8 αποχιονιστικά μηχανήματα και 1 μηχάνημα έργου τύπου JCB.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρμόδιες για τον αποχιονισμό Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Παράλληλα, από το βράδυ της Πέμπτης, η Περιφέρεια Αττικής έχει δώσει στη δημοσιότητα κατάλογο με τους θερμαινόμενους χώρους σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής.

in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024