Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο, υπέταξε τον «βασιλιά» Λεμπρόν [Βίντεο]
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν τον Λεμπρόν Τζέιμς και τους φορμαρισμένους Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι μετρούσαν 16 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς υποδέχθηκαν τον Λεμπρόν Τζέιμς και τους φορμαρισμένους Κλίβελαντ Καβαλίερς, οι οποίοι μετρούσαν 16 νίκες στα τελευταία 17 παιχνίδια.
Ο Έλληνας αθλητής για ακόμα μια φορά ήταν ο ηγέτης της ομάδας του, κοντράροντας όλο το βράδυ τον Λεμπρόν Τζέιμς. Τελείωσε τον αγώνα αγγίζοντας το τριπλ νταμπ, αφού είχε 27 πόντους, 14 ριμπάουντ και 8 ασσίστ, χαρίζοντας τη δύσκολη νίκη στην ομάδα του με 119 – 116.
The best from Giannis in tonight’s matchup against the Cavs!!
27 pts | 13 rebs | 8 asts | 2 stls | 1 blk pic.twitter.com/9ZG4nA7x9h
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 20 Δεκεμβρίου 2017
Οι Μπακς απώλεσαν μεγάλη διαφορά στην τέταρτη περίοδο αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως «ήταν ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα μας. Δείχνει ωριμότητα. Συνήθως, σε αντίστοιχες περιπτώσεις, καταλήγουμε να χάσουμε το παιχνίδι».
«It was a big step for our team. It shows maturity…We just played together. We took a step forward.» – @Giannis_An34 pic.twitter.com/N6OJy4UCu9
— Milwaukee Bucks (@Bucks) 20 Δεκεμβρίου 2017
Άξιος συμπαραστάτης του Αντετοκούνμπο ήταν ο Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 26 πόντους ενώ 18 πέτυχε ο Κρις Μίντλετον.
Ο Λεμπρόν βέβαια κέρδισε την «προσωπική» του μονομαχία με το Γιάννη, αφού σταμάτησε στους 39 πόντους, ευστοχώντας μάλιστα σε 14 από τα 22 σουτ που επιχείρησε.
Οι Μπακς υποδέχονται τους Σάρλοτ Χόρνετς το βράδυ της Παρασκευής.
Μάκης Ευθυμίου
in.gr
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- Τα εισιτήρια που έχουν πάρει οι ομάδες για το Final Four – Κόκκινο το ΟΑΚΑ
- NBA: Αδιανόητη παράσταση του Γουεμπανιάμα, break στην Οκλαχόμα και 1-0 οι Σπερς σε ένα απίθανο ματς (vids, pics)
- Πάει Μουντιάλ ο Νειμάρ: Ο Αντσελότι τον κάλεσε στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας (pic)
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Τούρκογλου: «Tην τελευταία 8ετία, το τρόπαιο της Euroleague έχει έρθει 4 φορές στην Τουρκία»
- O Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Εθνικό στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος
- «Αυτή είναι η προσφορά της Ζάλγκιρις στον Βαλαντσιούνας» (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442