Το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Μπεσκένη
Το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής από ανακοπή, είπαν φίλοι και συγγενείς την Τετάρτη στο κοιμητήριο της Γλυφάδας. Παρόντες εκεί για να συνοδεύσουν τον 42χρονο δημοσιογράφο στην τελευταία του κατοικία ήταν η οικογένεια του, οι συνάδερφοι του από τα Μέσα στα οποία δούλεψε, καθώς και πολιτικοί, αφού ο Βασίλης Μπεσκένης ασχολούνταν επί σειρά ετών με το πολιτικό ρεπορτάζ.
Το «τελευταίο αντίο» στον Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής από ανακοπή, είπαν φίλοι και συγγενείς την Τετάρτη στο κοιμητήριο της Γλυφάδας.
Παρόντες εκεί για να συνοδεύσουν τον 42χρονο δημοσιογράφο στην τελευταία του κατοικία ήταν η οικογένεια του, οι συνάδερφοι του από τα Μέσα στα οποία δούλεψε, καθώς και πολιτικοί, αφού ο Βασίλης Μπεσκένης ασχολούνταν επί σειρά ετών με το πολιτικό ρεπορτάζ.
Ανάμεσα σε αυτούς που παρευρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου ήταν οι: Ντόρα Μπακογιάννη, Άδωνις Γεωργιάδης, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Βασίλης Λεβέντης, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιάννης Αλαφούζος, Σταμάτης Μαλέλης, Σία Κοσιώνη, η Άννα Μπουσδούκου κ.α.
Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της περασμένης Κυριακής από ανακοπή, λίγες ώρες αφού είχε προηγηθεί ένα από τα πιο χαρμόσυνα γεγονότα της ζωής του: η βάπτιση της κόρης του.
Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο νοσοκομεία «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα» (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619).
in.gr
- Διεθνείς ανησυχίες για τον νόμο για την «εθνική ενότητα» της Κίνας – «Κακόβουλη δυσφήμιση», απαντά το Πεκίνο
- DSquared2: Οι βουτιές τους στα καταγάλανα νερά της Μυκόνου
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
- Εξελέγη το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)












![Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-51-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442